reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Tatinka - witaj w klubie... tez się dziś poklociłam z mężem i to na grubasie... bo parę dni temu poprosiłam go o pomoc przy Gabrysiu... a on nie lubi jak coś się mu karze... aż musiałam zapalic:(
India - zdrówka Ci życzę kochana:* a ktorym dniu cyklu robiłaś? :)
OlaMagda - tak też zrobię:) a mogę wiedzieć gdzie mieszkasz ze nasz takie piękne widoki?
Życiowa - :*
Dora - który to u Ciebie dzień cyklu?:)
Kamila - ja nie brałam wiesiołka ale słyszałam o nim dużo dobrego:)
Dziś jest 19 dc.

reklama
Nuśka odpoczywaj wiec już po 23:)
Witaj Kordusia:)
India myślałam że ząb wyleczony a tu masakra dziś. Byłam w kościele bo była msza za mojego dziadka i zmarzłam strasznie i jak mnie rozbolał to szok ledwie wytrzymałam i wziełam apap i przeszło. Już nie mam sił. Także humor mam kiepski. Wnerwia mnie wszystko...
India Tobie zdrówka życzę.
Dzwoneczku fajnie że piszesz :)
Czarna Madzia oby twoje przeczucia sie sprawdziły i tobie Aniu i tobie Wiki aby majówka była dla Was udana
Dobranoc

Kulcia, super ze u Was dobrze! Czekamy na usg<3

Tatinko,wsppolczuje sytuacji ze szwagierka. Silna badz!

Kordosia, witaj serdecznie! Rozgosc sie ;) gratuluje Synka!
Tabelke wkleje jal tylko przeniose sie na kompka ;D

Nuska, ewidentnie mamy baaardzo podobny gust literacki i filmowy ;D supper, mozesz mi zatem podrzucac co fajniesE tytuly, bo czuje, ze pochlone chetnie ;D oodpoczywaj w ogole, nalezy sie ;**

Aaa Nuska mnie wyreczyla z tabelka, to juz kompa nie wlaczam ;D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziolszki, poprosze o raaade...!

Tak mi sie cos robi, ze az sie przestraszylam. Pachwiny mnie bola. Tak strasznie bola, ze usiedziec nie moge, a za przeproszeniem jak usiadlam na kibelku to tak mnie przeszyl bol, ze az do nogi poszlo. Teraz leze i spac nie moge, bo ciagnie, rozpycha, nie wiem jak to opisac... do tego chyba promieniuje na nerke albo cos ponaad nia. I to boli raz jedna raz druga albo dwie naraz te pachwiny. Podkurczam nogi zeby bylo lepiej ale nie jest lepiej, bo bola wtedy bardziej plecy/nerki.
Przeziebilam pecherz? Cos poowulacyjnie? Nie wiem... Do tego wydawalo mi sie jakbym siku popuscilla, a tam troche bialego sluzu bylo.
Mam sie martwic? Torbieli zadnych noe bylo, pecherzyk byl gotowy na owulacje na usg. Chyba ze nie pekl i tak boli? Ale czemu obie pachwiny na raz? I to nawet nie jajnik tylko ta pachwina jakby sie rozciagala. Auuuuua....!

Dzwoneczku, dobrze, ze piszesz ;**

Dorcia, alez te Twoje zabki... masakra. Za to obyscie trafili z mezem kochana, i zebys cieszyla sie z dwoch kresek! ;***

Madzia, przeczucie sie nie moze myllic! Czekam na pozytywa.

Wiki, coos mi sie wydaje ze rzeczywiscoe z kierowniczka bedzecie sie w piaskownicu widywac z dzieciaczkami ;*

Hej
Aniu a ktory u ciebie dc ?

Dorcia wspolczuje problemow z zebem, a co do twoich staran to moze wlasnie teraz Ci sie uda nie widzicie sie tydzien to pewnie jak sie spotykacie to jest szalenstwo i nie myslicie o staraniach tylko dzialacie :)

Zyciowa to jednak jeden dzidziolek siedzi u Ciebie w brzuszku :) Jak sie czujesz?

Kordosia witaj :)

Dzwonku i Madziu - 6-8 dzien po owulacji (mam wahanie ktorego dnia dokladnie wypadla), 23 dzien cyklu. Nie mam pojecia co to!

Dzien dobry w ogole Kobietki ;*

reklama
Hej laski

Ania powiem Ci , że nie wiem co to za bóle. Mnue pachwiny tak rwaly ale gdzieś około 13 tygodnia ciąży . Nie chce Cię nakręcac bo tak naprawdę to może być wszystko ale oby to było to :D

Ja wstałam i będę robić jajecznice! Mam taką ochotę , że koniec.

Dziewczyny nie mam z wczoraj żadnej foci bo poprosiłam o wzytko na 6 maja. I tak doktorka moja kochana się męczył 45 minut żeby mojego uparciucha zrobić a on nic :) zakryty.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry