reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Olu, nie wiem czy to u mnie jest zwiastujace z pachwinami, ale przed @ tez jest taki objaw ciazowy. KasiaMarysia tak miala. Co nie znaczy ze u mnie oznacza to ciaze.
Na bete pomyslalam, ze pojde pprzed majowym weekendem. Bo jesli jestem w ciazy to bedzie to najcudowniejszy weekend zycia. Ale jesli nie, to ide na impreze i sie ubzdryngole winem, piwem czy czym tam. Wolalabym ppierwszy scenariusz, ale mam plan B na probe poprawy humoru ;p

OlaMagda, daj mimo wszystko czarnoo-biala focie! Dobrze ze jest dobrze z Milencia ;**

Wiki, jaasne ze pamietam xD trzymam kciukasy, zeby sie udalo nam, albo choociaz Tobie w tym cykllu, uhuh! ;*
Napeczniale cycki to looo! Nie ma ze gaarderoba, oj nie nie nie xD

Kasia, ja jadlam dzisiaj tyyylle, ze lo, fasolke szparagowa z kielbaska w sosie koncentratowo-pomidorowym, pieczone udko, loda, i jeszcze wieczorem skocze se na spagetti, aa coooo! Albo na pizze albo kebaba. Zalezy na co mi ochota przyjdzie ;D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie marudź :p razem zachodzimy :) i Magdę zgarniamy i już :) a potem kolejne w kolejce i zamykamy tą paskudną tabelkę czekających. Do wakacji wszystkie zaciążamy :)

Tylko ja tak mam głupio że wczoraj sobie pomyślałam może ciąża, a dzisiaj myślę nie, czemu miałoby się udać. Zaraz mi się przypomina egzamin z literatury staropolskiej, gdzie 40% ludu zaliczała go milion razy. I te starania są bardzo podobne...

A Dorcia kiedy? Bo ja jak zwykle nie mam tabelki

India spoko loko doczekamy się i my ;)
zresztą wszystkie po kolei zaciazałysmy i ta passa trwa nadal :) wiec po nas poczują kolejne babeczki :D
jak my będziemy miały dosyć to inne nie będą mogły się doczekać[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ciezaroweczki, macie u siebie mozliwosc zbadania konfliktu plytkowego?Ja ide w sobote na pobieranie krwi. Lekarze na to nie kieruja, to dosc nowe badanie. I nie ma to zwiazku z konfliktem serologicznym. Mozecie wpisac sobie w wyszukiwarke konflikt plytkowy i Wam wyskoczy strona z tym programem calym. Kiedys juz o tym wspominalam, przypominam gdyby ktoras ze swiezo zaciazonych chciala skorzystac :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry