reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Zyciowa, ile ja bym oddala zeby byc na Twoim miejscu, przeprowadzkaaaa, laaaal!

Falstart to bardzo w moim stylu. Juz mi psychika figle plata, bo mnie zemdlilo ;D

Kulcia, tylko eaaasy Mala, bo Igi nie lubi jak maamie cisnienie skacze! A tu potrojne nerwy, Wiki, Dorcia i jaaa. Dzolszki chociaz nie robia faux pas jak ja xD
Niecierpie czekac. Boze. Czas sie tak wlecze...

Sikulinda, witam Cie serdecznie. Kulka ma racje - bardzo otwarte jestesmy!
Mow cos o sobie - ile sie starasz, ile masz lat, ktora ciaza,kiedy @, tabelke sie podesle w odpowiednim czasie. Moze jeszcze sie okaze ze z ktorras mieszkasz w jeednym miescie ;D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Spoko spoko to taki miły stresik :D

Jezu a ja się objadlam przed chwila placków ziemniaczanych ! U babci jestem to wiadomo jak to jest z babciami :D

No i dzisiaj się w końcu zebralam na odwagę i uswiadomilam społeczeństwo o mojej ciazy :) wstawiam fotki na fejsa :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ale pogaduszki od rana , a ja zabiegana ... Zaraz spadam do ginekologa na 15h30 , odrazu jej powiem gdzie ona mnie to wysłała na połówkowe to jakiegoś niemowę lekarza !

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

mam 27 lat :p w ciąży byłam raz, nie utrzymała się, starałam się wtedy 9 miesięcy, obecnie jestem na 3 cyklu starań @ ma być 15.05 :D, a pochodzę z mieścinki między Krakowem, a Katowicami :)

reklama
Do góry