reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

czesc dziewczyny! siedze w pracy i zaraz zasne:(

aniu jak tam??wiem ze ten moment w staraniu jest najgorszy:/ale bedzie dobrze!!musisz w to wierzyc!:)

jak tam dziewczyny majowka??oby pogoda dopisala:):)

reklama
Współczuję Wam dziewczyny .

Ja wstałam z ledwoscia. Obudziłam się siku o 3 i do 5 mały się kulal po brzuchu i sadzil kopniaki. Szkoda , że w jciągu dnia takich nie ma!

Jedziemy najpierw do urzędu a później po produkty na chłodnik bo musze zjeść.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

dzień dobry :) ja dopiero wstałam :) uroki zwolnienia.
mój o 2 w nocy wyjechał do poznania a z tamtad do warszawy. zaraz umyje sobie włosy i coś na śniadanie wymysle ...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki Ja wstałam o 7 mej i od rana na kiblu za przeproszeniem tak mnie boli mam takie zaparcia ze nie wiem co mam zrobic :-((( uu pije ciepła wodę z miodem , chyba pójdę do apteki masakra :-(( sorry ze pisze wam takie od rana

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

Ola na mnie działa kiszona kapusta surowa ze 30 deko popić woda i u mnie rewolucja! Sproboj może pomoże.

A pisz bo tu nie tylko o bobaskach trzeba tylko zale i dolegliwości tez trzeba pisać .

Do staraczek moich kochanych. Dziewczyny nie poddawaj cie się . Trafi i na Was. Wiem , że Wam ciężko i ja na pewno nie poczuje tego co wy z wiadomych względów, ale gorąco wierze , ze doświadczycie cudu ciazy i macierzyństwa. Jestem z Wami sercem .

reklama
Do góry