reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Usnelam w peezdu. Tylko mnie wkurzają te kobiety. Mam nauczkę . Mogłam kurde rzucać tym wózkiem po całym mieście żeby sprawdzić xD

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O tak, do mopsu jak najbardziej, szkoda dzieci :-(
Ja wczoraj ogladalam nowy horror i juz w piatej minucie ryczalam, bo kobiecie zginelo dziecko. Wymiekam jak ogladam takie rzeczy

oar8gox114xxmi3b.png

A może i tak zrobię. Tylko czy to da się anonimowo? Myslslam o tym już wcześniej ...

A sral ich pies. Kupię sobie nowy i w dupce.

Jak się czujecie dziewczyny ? Bo ja tak się zaaferowalam sobą. Staraczki kochane niedługo juz terminy i będzie wszystko jasne.

Aniu h jak dzisiaj samopoczucie? Jak Twój chłop dzisiaj ?

Kuleczko oczywiście że się da, a oni maja obowiązek każde zgłoszenie sprawdzić.

Ja się czuję dobrze, trochę ciężko mi się oddycha ale cóż, a tu jeszcze czerwiec, lipiec, sierpień ....

U mnie dzisiaj chłodno wiec spoko. Ale w upały tez w dzień nie narzekam. W nocy mnie denerwuje wszystko

Pamiętam raz zglosilam pracodawcę do pipu. Wiecie co mi odpisali? Ze zgłoszenie jest nieprawidłowe i ja dostane karę jeśli jeszcze raz zgłosze. A zgłaszam bo laska dawała pracownikom fikcyjne umowy i nie płaciła potem i nie miała krsu bo firma fikcyjna czaicie? Przyszedł typ z pipu dostał w lape i juz. Hehe

Wikii, może racja, że zagrzebiesz się w tej pracy na amen, a Twój kręgosłup tego nie wytrzyma...! Przemyśl z mężem co i jak, czy warto paprać się w tej robocie czy nie.

Ło jeju Kulcia, też bym miała wkurwa, ze hej! no patolaaaa! Mops miałby co robić.. I jeszcze dzieci kopie Pipa!

KasiuMarysiu, coś nie tak, coś z P.?

Dziekuję każdej z osobna za wsparcie! <3 M. oczywiście przyszedł prosić o wybaczenie. Że on nie chciał tak ostro. Że powinnam wiedzieć, że kocha nad życie. Że jestem jego jedyną miłością, że podobam mu się w każdej postaci nawet z tłuszczykiem. Że jemu chodzi o moje zdrowie, żebym znów nie miała problemów z kręgosłupem (był czas przy dużej wadze, że bolało). Żeby serce nie dostało. Żebym w ciąży dawała radę. I takie tam... Okej, ulżyło mi troszke na sercu, ale tak jak mówiłam tak łatwo nie będzie!
Jeszcze raz dziękuję za pytania, wsparcie i w ogóle, że jesteście <3

Aniuu, powiem Ci, że motywacje mega miałaś! Ja chyba też mogę mieć podobną, bo koło mojego eMcia ciągle jakieś się kręcą. Szczególnie, że odezwała się jego była miłość. Została sama, z dzieckiem. I "chciała pogadać". "Bo się stęskniła". Nerwa mnie wzięła, szczególnie, że ona po ciąży jeszcze lepiej wygląda jak przed. Ale M. mi pokazał wiadomość i się śmiał, że chyba chora jest.

India, czy chodzi CI o horror "Za zamkniętymi drzwiami" czy coś w tym stylu? Ponoć dobryy? A oglądąłaś horror "Mama"? Bo też coś mi się obiło, że dobry!

Co do cyklowo-staraniowych - kurde, byłam wczoraj na tych wynikach, żeby online mieć od razu tego samego dnia. I cholera nie było. I dziiaj też odpada, bo święto, więc dopiero jutro. A mogłam już poczekać i na to smao by wyszło, jakbym jutro zrobiła i jutro wyniki by były. Eh, mądry człowiek po.

Życiowaaa, na której stronie Kochana był przepis na Twój placek? Ślina mi cieknie. Muszę upiec. Póki nie zacznę się odchudzać i żyję nadzieją, że może jakaś Fasolka siedzi u mnie ;D

reklama
Aniu :* dobrze, że chłop skorygowal wypowiedź :) ciesze się. Powiedz mu o mnie i pokaż i uświadom jak w ciazy się czuje i jak to motywuje do działania :) Kurde obyś była teraz baba w ciazy :)

A Wiki bo nie odpisałam. Ja bym zrezygnowała. Teraz Cię kuszą propozycjami a tak naprawdę niewiele się zmieni.

Aniu a robiłaś ta betę ? Bo nie pamiętam z tego wszystkiego.

Do góry