reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Tylko nie popadajmy w skrajności z tym cukrem :)

KasiaMarysia kostka czekolady od czasu do czasu ci nie zaszkodzi byle byś całej na raz nie zjadła :)

♡ 21♡ Tymon albo Michałek ♡

reklama
Aja herbatę tylko ziolowe uwielbiam teraz miete pije bo cos czytałam żeby kopru włoskiego nie pić i melisy bo powoduja skurcze macicy czy cus kiedy ja uwielbiam ale chyba szklankę mozna ? Czy to juz takie wymyslanie?
Ja słodkiego malo jem odkąd jestem w ciąży bo nie ciągnie mnie:)
I cukru tez malo slodze bo się odzwyczajam i brazowy:)

Aj tam raz kiedyś KasiaMarysia:)
Dla mnie bezy za slodkie:D
Juz dawno nie zjadlam duzo słodkiego nie chce mi się :D chyba ze ciacho jakiś jak mama upiecze drozdzowke:)

Ola21-1995 w 5 cyklu się udało ;)
Kulcia no @ powinna przyjść dzisiaj ;p ale ja już wiedziałam, że nie przyjdzie ;p rano robiłam test o czułości 10,a wieczorem chyba 20 albo 25 ;)
Paraplu dziękuję ;) Same fajne daty mam, bo owu miałam na dzień matki a termin będzie w okolicach walentynek ;p Mój M wie, ale nie może uwierzyć, mówi że uwierzy w poniedziałek po wizycie u gina ;p a musze iść tak szybko ze względu na pracę ;p
Aniaa_H dziękuję Kochana ;* Ty będziesz następna, mamy tyle wspólnego, więc to też nas "połączy" ;*

Nuska u mnie tez szybko :)
Ja sie urodziłam w Walentynki hihi:D
A mi usg pokazalo termin bo owulacja mi sie strasznie przesunela bo mialam długie cykle i ciaza mlodsza niz według okresu

reklama
Do góry