reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A ja nadal próbuje pozbyć się tego bólu z lewej strony. .. okropne to jest bo aż ręką mi wiednie. .. jeszcze kilka dni i będę mogła się zapytać lekarza co z tym robić. .. bo tak się nie da funkcjonować. ..
A w ogóle w poniedziałek idę do fryzjera w końcu! Bo już w lustro patrzeć nie mogę tak zaroslam :)

♡ 21♡ Tymon albo Michałek ♡
Życiowa a ten ból to tam gdzie ta "przepuklina" A ty przeciążyłaś jakoś tą stronę czy szarpnęłaś coś. Może to nerwoból jakiś.

reklama
Tort boski:)
Dziewczyny daję sobie luz na 2 miesiące i mam zamiar te zęby wyleczyć, żeby już nie drzeć jak muszę rtg zrobić czy antybiotyk jakiś, czy co tam jeszcze wymyślą. W przeciągu ostatnich dwóch tyg miałam 6 razy robione rtg aż dziw, że w nocy nie świecę.
W sierpniu mamy urlop, więc myślę, że wtedy powrócimy do starań to akurat będzie po 5 rocznicy ślubu. Może się uda prezencik na rocznice sobie strzelić.

Olcia, wspolczuje przezyc! Przytulam mocno, dobrze, ze dzis juz lepiej <3 ale stresa musialas sie najesc to ohoho!

Nuska, dzisiaj jeszcze piekniejsza kreska, gratulacje jeszcze raz <3

Dorcia, czyli robisz podobnie jak ja. Ja tez wstrzymanie robie, do wrzesnia mniej wiecrj. Uda Wam sie, a ze jeestes kobieta sukcesu to nie wyklucza tego, ze bedziesz tez maatka, i to baaaardzo dobra matka<3 bedzie dobrze Mala !

εïз 18 nieudanych cykli - czekam na cud [emoji813]

Kasia, tort ZAJEBISTY!

Chwilowo gralam w Minecrafta , ale nie bylam zachwycona, niemniej odzwierciedlenie jej zrobilas mega!

Kulcia, szczesliwej przeprowadzki , dawaj fotki po zadomowieniu!

KasiaMarysia - kocchana, dziekuje z callego serca, nawet nie wiesz jaki usmiech wywolalo u mnie to "ubranka po Madzi beda czekac" ;** beda czy nie, czy bede miala dla kogo je odkupic czy nie - dziekuje, po pprostu rozczulilam sie strasznie! <3

Zyciowa, a jakas konkretna fryzurka sie szykuje?
Dobrze, ze juzz niedllugo sie dowiesz. Jeszcze widziisz Dorcia sluzy pomoca, w koncu tez sluzba zdrowia, i to jakaaa! :D

AniaH tak konkretna ooo taka. .. niestety nie mam takiego koloru :( ale trudno...
1465648109-1d1mld.jpeg

Laaal! ;O
mega! Kolor niewaaazne, sama fryzura jeest boska!
Szczuplutka buziunie masz, bardzo Ci pasuje taka i podibne z tego co widzialam :)

reklama
KasiaMarysia chciałabym wrócić do blondu. .. a najlepiej platynowego odcienia ... ale on jest trudny do utrzymania a ja juz nie będę miała czasu tyle... wiec zostawię to co mam :) takie karmelowo jakieś[emoji14]i będę na jasne brązy farbowac w razie czego :)

Ale mały mi zrobił kocioł w brzuchu... rozpychal się kopał a z drugiej strony rękami się odpychal hahaha Marysia siedziała z taką zszokowana miną jakby niedowierzala :D
Ale to po pysznym obiadku tak go wzięło :) poszalalam i kupiłam fasolkę szparagowa :)
A na deser mój s przyniósł mi banana w czekoladzie z posypka z food track ów :)
I jeszcze truskawki czekają w lodówce i zapas soków uzupelnilam :D taaak rozpusta :D

Do góry