KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Ja Niestety jeszcze nie kupowalam wozka
[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja Niestety jeszcze nie kupowalam wozka
Ja chce corke HeheSancia sweetakowy[emoji76]
Ja swojej spacerowki uzywalam na przemian z wozkiem parasolka. Innej spacerowki nie kupowalamKulcia przykro mi z powodu kolezanki, moze powinna zajrzec na watek na bb o samoistnych poronieniach czy jakos tak.
MalaMi a wyniki z krwi kiedy bedziesz miala? Myslalam ze pierw robi sie usg, a potem badnie z krwi.
Ja nie mam poduszki takze nie pomoge.
My tez uzywalismy nosidelka z wozka 3w1,.teraz tez zamierzamy.A przypomnij mi Kulcia jaki model wózka masz ? Chcialabym tak orientacyjnie zobaczyc jak ta spacerowka wyglada
Ja fotelik spokojnie moge miec od tego 3w1 . Wy mieszkacie w miastach i w ogole a ja mam miasteczko tylko jakbym z dzieckiem do lekarza pojechala ,ruchu jako takiego tam nie ma . Tak to mam stycznosc z samymi malymi osiedlami. To zanim zaczne jezdzic gdzies z dzieckiem dalej to juz trzeba bedzie kupic ten wiekszy fotelik i jakis lepszy![]()
[emoji170][emoji179]Filipek , 31 tydzień[emoji179][emoji170]