reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nadziejko, my mamty taki wozek ( inny kolor). Mielismy juz wozek tego producenta, ale inny model - ani razu nie mialam wrazenia, ze w spacerowce jest malo miejsca.
Z tym, ze gdzies miedzy wiekiem Radka 1,5.-2. zrezygnowalismy z wozka calkowicie.

1468044140783.jpg

Adrianka [emoji307] 27 tc

Załączniki

• 1468044140783.jpg
    1468044140783.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 194
reklama
Mnie sie bardzo xlander move podoba, ale w necie full.opinii, ze ludziom nagle raczka w wozku sie lamala. To ja dziekuje

Adrianka [emoji307] 27 tc

Hej[emoji5]
To w takim razie zamowie poduche[emoji5]
Nadziejko ja mam wozek tako jumper light 3w1
Spacerowka jest naprawdę duza[emoji5] maluch bardzo lubi w njej jezdzic. Jedyne co jakbym miala kupic nowg wozek to wybralabym tez taki tylko ze z innego materialu bo maluch troche mi sie pocil w foteliku tym. Ale teraz bratowa mi uszyje wklade do spacerowki i namowie ja zeszcze zeby uszyla wkladke cienka do fotelika[emoji5]

10 tc [emoji219]

A no to wielkosciowo widze ze wszystkie te spacerowki 3w1 sa takie same ;) no ja jak mam wozek 3w1 do kupienia to nie bede juz dokupowala fotelika specjalnie ;)

Ide sprzatac bo bede robila z mama placki z wiśniami i poźniej jedziemy z moim i teściem przyszlym niedoszlym hehe na jakas wystawe zwierzątek bo przeciez oni nie przezyja jak nie pojada a mowili ze jedzonko z grilla bedzie mozna kupic to jade i ja haha ;p

[emoji170][emoji179]Filipek , 31 tydzień[emoji179][emoji170]

India mi sie troche te xlandery nie podobaja bo takie sa dla mnie kanciaste. Nie wiem jaki model ma moja kolezanka ale chciala mi sprzedac taki 2w1 i on byl taki brzydki pobrudzony jakis a mi powiedziala 1300 zl sobie mysle w leb sie stuknij głupku ;p ale oczywiscie jak jest dzidzius w srodku to mi sie wszystko podoba haha ;p no i o gustach sie nie dyskutuje;p

Za uzywke 1300? Oszalała :D hehe

Słuchajcie właśnie pisała koleżanka, że był lekarz na obchodzie i jej powiedzieli , ze zostaje dziewczyna w szpitalu bo oni jednak nie wiedzą czy ona poronila czy to dopiero będzie ciaza. No idioci! !

Ignaś 36 tc [emoji173]

Czesc Dziewczynki [emoji4][emoji4][emoji4]
A ja mam wózek od szwagierki 3w1 ...ale fotelik do auta i tak kupiliśmy nowy.
KulCia - szok z ta twoja koleżanką masakra , biedulka :-/

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 32 TC

Kurde jakie barany w tym szpitalu sa masakra...

No ja nie wiem skad ona wziela ta cene haha;p

Dzień dobry :)
Ale temat wózków od rana :)
ja się cieszę że mamy już to z głowy :)

Kulcia z jednej strony idioci ale z drugiej dobrze ze chcą sprawdzić wszystko dokładnie. ..
tylko skąd takie rozbieżności. .. a dziewczyna pewnie się stresuje milion razy bardziej :(

♡ 26 ♡ Tymon ♡

reklama
Do góry