reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Co za lekarze?gdzie ona jest w szpitalu? Szok normalnie. Sami nie wiedza.
A mam jeszcze jedno pytanie odnosnie tych poduszek do spania. Jakie wypelnienie jest lepsze? Kulka styropianowa czy kulka silikonowa?

10 tc [emoji219]

reklama
Silikonowa zdecydowanie. Ja mam styropian i to szelesci jak szalone :)

W Jeleniej Górze leży. Ciekawe co jej powiedzą.

Ignaś 36 tc [emoji173]

No niestety. Najgorzej , że jak sie okaże że jednak poronienie to drugi raz będzie rozpaczac.

Ignaś 36 tc [emoji173]

Dzien dobry, bo nie wiem czy sie witalam. Sprzedalam szafeczke pod tv za 50 zl :D

Wozki.... Matko moja zmora: ( moj brat cioteczny od tesciow xlandera za 3 tysia dostanie [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] ja sie pytam po co?! Na co?! A on ze to tesc kupuje. Oni drugiego dziecka chyba nie planuja, z reszta Wiki i tak jest niespodzianka .

India zobacz
1468052687-1d1mld.jpeg

Obkupilam sie owocami[emoji6] mmmmniami

[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]

Dziekuje:)

Kulcia moze dostanie na podtrzymanie. Niestety takich mlodych ciaz nie zawsze chca ratowac, nawet mnie w 14 Tyg olewalk

[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]

Wiesz co ja bym nie liczyła na to , że ona jest w ciąży. Wczoraj beta wynosiła 37 wiec to jakiś 3 tydzień. Ona krwawi około 11 dni. Jak dla mnie nic z tego. Ale oni jej dali nadzieje.

Ignaś 36 tc [emoji173]

reklama
Do góry