reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Cześć :)

moje misiaki pojechały i teraz ciężko :(

wczoraj cały dzień poza domem :) cały dzień chodzenia i zwiedzania. .. aż mi nogi spuchly[emoji14]
wzięłam jednak zapobiegawczo magnez przed wyjazdem wiec brzuch się tak nie stawiał a przynajmniej nie czułam :)

dzisiaj do końca dnia się lenimy :) a jutro czeka mnie sprzątanie i wezmę się za pranie ubrań małego chyba. ..

Nadziejka ładny wózek :)

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Dzięki dziewczynki;)

Tak bym zjadła szparagówki ale nie ma gdzie kupić kurde raz ;/

[emoji170][emoji179]Filipek , 31 tydzień[emoji179][emoji170]

Nadziejko u mnie caly ogord bierz ile chcesz:) a skad jestes? Pisalas ale oczywiscie moja pamiec mnie zawodzi.

Kulcia obstawiam 2400:)

[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]

U mnie milcia miała 5 lipca ( czyli 31tc1dzien) 1900g .
Co robicie dziewuszki ?
Ja układam w garderobie i takie , boli mnie brzuch na dole tak jak jajnik niby :-/

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 32 TC

Ja posegregowalam sobie pranie na jutro i nic nie robie... nudzi mi się. .. w sumie przed chwilą wyszłam z wanny bo leżałam w niej troszkę[emoji14]dla ochlody i wypoczynku i nie wiem co dalej...
mały sobie wesoło podskakuje, mój gra, Marysia się bawi... leniwie jest.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

A ja wciągam świeżo upieczony chlebek i pije inke :D z mężem pogadalam juz bidny nie wytrzymuje bez nas. Wzięłam prysznic ogolilam sobie wszystko i siedzę :) może coś obejrzę z kumpela :)

Ignaś 36 tc [emoji173]

Mamakulka widzę ze dzień golenia nie tylko u mnie hahaha :)

ja swojego wyganiam po surówke jakąś bo nasmazylam z rana kotlecikow z piersi na drogę dla misiakow i od razu na obiad, zaraz frytki wstawię... nic ambitniejszego mi się ni chce robić[emoji14]

Ja mam zupkę z boczniakow z wczoraj.

No ja użyłam w końcu maszynki bo jutro wizyta hehe tak to bym była jak sarna :)

Ignaś 36 tc [emoji173]

ja mam dopiero w środę. .. ale milion raz bardziej dają mi się w ciąży we znaki odrastajace włoski :( muszcze częściej się golić. .
mam nadzieje ze później wróci mi wszystko do normy... bo golenie co 2-3 dni to porażka. ..

reklama
Życiowa ja sie tak wczoraj zastanawialam gdzies Ty sie podziala, przespalam wpis ze gdzies jedziecie:/

Kulcia uwielbiam boczniaki, kupowalas czy chodowalas?

OlaMagda my prawie jeden tydzien, u mnie te same bole, wczoraj caly dol mnie bolal.

Pogadalam sobie z P i oczywiscie musialam sie poplakac ehh Boze chyba place za wszystkie grzechy zycia nawet na przyszlosc.

Zauwazylam ze mala po krakersach pikantnych szaleje[emoji5]dzis dopiero jak zaczelam spiewac to sie obudzila na chwile.
Na lewym boku jak leze to sie wgl nie rusza.

Jesli chodzi o golenie to u mnie standard 2-3 dni szczegolnie pod pachami.

[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]

Do góry