reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Marysiu byłam w okolicy dokladnie w Iłży na weselu! Mój M ma tam wujka [emoji5]do Radomia masz blisko tam nie ma jakiegos dobrego ginekologa?

12 tc [emoji217]

Hej dziewczyny :)
India jak tam pierwszy dzień na wolnym?? :D
Kasia myślami jestem z Wami :*
Masakra ja tez w nicy jakos spac nie mogę, ciężko mi sie przewrócić z boku na bok a gdzie tu do konca... Biorę sie za zupę kalafiorową i na 14 do pracy
Wstaliśmy o 7 z Radkiem, zjedliśmy śniadanie, byliśmy w piekarni a teraz ja przy laptopie a Radek bawi się lego.
Z tym spaniem to i ja nie mogę- budzę się, przekręcam z boku na bok, a przekręcając się muszę też walczyć z poduszką - pytonem. Tak jak Mała Mi napisała - co z tego, że te poduszki takie wygodne jak człowiek i tak się co chwilę budzi. I jeszcze mam wrażenie, ze jak wstaję w nocy do toalety to budzę małą i jak się kładę to zasypiam w asyście kopniaków

Ja mam stertę zmywania i chyba zrobię tą sałatkę co ją miałam w planach w zeszłym tygodniu.
Ale mam lenia i nic mi się nie chce :-(

Kulcia oby po urodzeniu byl taki grzeczny[emoji6]

MalaMi to blisko mnie[emoji6] nie bede szukala juz lekarza, wiem ze jak pojade to znowu cos. P chcial ze mna jechac i szukalam w godzinach wieczornych.

[emoji173]Madzia 32 tydzień[emoji177]

Kasia to przycisnij swoją żeby wszystko sprawdziła! Łożysko przepływy i wody. Oprócz samego dzieciaka. :*

OlaMagda ja też się karmieniem stresuje chociaż staram się na luzie podejść. Siary nie ma jeszcze.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kulcia na takim aparacie jak ona ma to moze mi ulozenie lozyska powiedziec. Na tych czarno bialych chyba przeplywow nie wida bo i serce jak pokazuje to nie widac tego niebieskiego i czerwonego jak to na polowkowym badala.
Kulcia a duzo pijesz wody?

Ola a siare masz?

[emoji173]Madzia 32 tydzień[emoji177]

Do góry