reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

KasiaMarysia bo musi zmienić ustawienia usg żeby włączyć przepływy. nawet na urządzeniach starego typu to się da sprawdzić. musisz się wyklocic bo to chore ze nie wiesz w jakim stanie masz łożysko. są trzy stopnie "z użycia " bo ono wraz z postępem ciąży może się postarzec i czasami wymaga to hospitalizacji żeby nie doszło do hipotrofii bo to jest niebezpieczne.

Witajcie. Jakoś ciężko mi wrócić tutaj ostatnio. czytam was na bieżąco.
u mnie ok wszystko.

♡ Tymon ♡ 26 ♡

reklama
Ja tez pije duzo wody 2-3 L dziennie . Siary nie mam i mieć w ciazy nigdy nie miałam , zawsze odrazu po porodzie .. ...1-2 dni siara potem juz białe mleko , i zawsze tak duzo ze poddawalam sie po 3-4 tyg bo sił nie miałam tyle tego mleka si lało wiadrami ni mogłam nigdzi wyjsć , raz to poszłam na 3 h j miałam taki zastój zator ze pierś twarda i bolącą i 40 • gorączki
Dlatego tak sie boje teraz [emoji17][emoji17][emoji17][emoji24]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 32 TC

Z piciem wody to pod koniec ciazy mialam ograniczac do minimum bo puchly mi nogi dosyc mocno i wod mialam troche wiecej niz normalnie. A pilam jej naprawde bardzo duzo. Teraz chcialabym dluzej karmic dziecko piersia! Teraz jestem madrzejsza i odrazu zakupie sobie nakladki na sutki bo wydaje mi sie ze mam je poprostu za krotkie! Polozne wszpitalu nic nie mowily o tym i glupia sie meczylam z malym i maly przez to mial tez kolki bo jak podawalam mu moje mleko przez butle to nie mial juz tak.
Marysiu moze jednak warto poszukac jeszcze gdzies lekarza zeby wszystko spr. I zmus ta swoja prowadzaca zeby wszystko dokladnie sprawdzila! Moj gin tez mial stary sprzet i wszystko sprawdzal. Teraz ma nowe usg i nawet 3d i chyba 4d moze robic[emoji5] a co najlepsze to ma podgrzewacz do zelu do usg [emoji5]

12 tc [emoji217]

MalaMi- a mówią i piszą ze to wlasnie na odwrót , ze trzeba pic duzo wody ze wlasnie nie picie jej zatrzymuje ja w kończynach , brzmi paradoksalnie ale podobno tak jest .. I rychu duzo te pomaga na te spuchnięte nogi .
Ni ja tez sobie te nakładki kupie bo przy córce nie miałam to miałam krwawiące sutki bo mam małe tez

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 32 TC

Mi np. Niesmakuje woda z kubka czy ze szklanki. Pije z butli.

Życiowa o tych etapach starzenia czytalam i siostra kolezanki miala starzejace sie lozysko urodzila wczesniej. Jak bede w piatek to zapytam o lozysko.
Czemu Ci ciezko? Cos sie stalo??

Ola kupisz laktator i kapuste i damy rade[emoji6]ja tak planuje.

MalaMi a moze ona sprawdza tylko mi pokazuje mi czarno biale.
Zawsze jak juz mnie bada to sprawdza lozysko , warge, ulozenie i serce, pozniej mi pokazuje serce i tyle. Reszte jak sie dopytam.:/
Co do wod w organizmie to tez slyszalam ze ruch jest najwazniejszy. I ktos napisal ze przy zylakach lekarz kazal duzo odpoczywac, jak dla mnie totalna bzdura, przeciez wtedy krew slabiej krazy .

[emoji173]Madzia 32 tydzień[emoji177]

reklama
Do góry