reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kasia no bo pewnie te leki które mial byly na zniżkę. Tylko ze na ZK sa wtedy jeszcze tańsze. A ona policzyła mu na zniżkę tą która przyslugiwala mu na receptę :)

Hej dziewczyny jestem tutaj nowa i mam pytanko czy ktoras z was brala pregnyl na wzrost pecherzyka ? Ja jestem w 8 dniu cyklu i dzisiaj moja ginekolog podala mi pregnyl 5000 j .Co myslicie o tym leku, czy ktorejs z was on pomogl i czy wspomorze on chociaz troszke wzros pecherzyka ? Bardzo prosze o porade pozdrawiam

Hej Angel, ja brałam ovitrelle (to samo działanie co pregnyl). Z tego co wiem to działają one na zasadzie "przyspieszenia"dojrzewania pęcherzyków, a później pomagają im pękać ( ja brałam głównie na pękanie).
Brałam 2 cykle oczywiście z monitoringiem cyklu. W pierwszym się nie udało, później miałam miesiąc przerwy i po kolejnym zastrzyku zobaczyłam na teście II kreseczki. Więc na mnie zadziałał ;)
Trzymam kciuki za Ciebie ;)

Czesc dziewczynki , tak sobie pisze bo nie śpię ... Jest 5h10 masakra , to juz 3 raz od 23h... Tak mi dłoń drętwieje ze boli bardzo i nie ma innego sposobu jak wstanie z łóżka i chodzenie .. [emoji58][emoji20][emoji53][emoji853]☹️[emoji21][emoji31][emoji30]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 32 TC

Ja tez juz nie spie od kilkunastu minut. Michal wstal do pracy i skorzystalam z tego, ze jeszcze byl w domu to lozko poscielil. Siedze i ogladam tv.
Ola, jeszcze tylko kilka tygodni musisz sie przemeczyc. Ale wspolczuje, bo to musi uprzykrzac zycie

Adrianka [emoji307] 28 tc

Tez sie obudzilam kilka minut temu.... w nocy nie spalam znowu.....
Deszcz pada cala noc i ma padac dalej

12 tc [emoji217]

reklama
Do góry