reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja mam wizyte w piatek, a pozniej musze kombinowac, bo.mojego caly sierpien nie bedzie. Pewnie pojde do innego tylko waham sie.ktorego ,,specjaliste" wybrac ;-)

Adrianka [emoji307] 28 tc

reklama
Hej. Kulko ja nie pomogę niestety bo nie znam się kompletnie na tym ale trzymam kciuki :)

India nie swiruj pająka no co Ty :)
Przecie jest ok :*

Ja wstaje jakoś o 6 jem kanapkę i usypiam. Nie mam ostatnio weny na nic.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
No dobra ;-)

Kulcia, Ty to juz tuz tuz, pewnie jestes zmeczona juz. Kiedy Twoj wraca?

Nie chcem ale muszem bo by było pospane wtedy hehe :) naprawdę musze wziąć i coś zezrec bo wykipieje albo nie wiem co. Igi tez wtedy mnie szarpie żebym wstała . Zjemy i śpimy. I tak do 10. Później oczywiście znowu mogłabym spać ;)

Hejka Laski ;)
U mnie kolejna noc z przerwami albo na siku, albo bo gorąco ;/
Dzisiaj póki co chłodno na dworze co mi pasuje ;)
Wczoraj trochę posprzątałam w domku, a po południu pojechałam na agatowe lato (taki festyn z minerałami dla tych co nie wiedzą ;p) pochodziłam z 3-4 godziny i później ledwo do auta doszłam. Jakoś mi słabo było, głową mnie bolała i tak mnie mdliło, ze myślałam że oszaleje ;/
Na szczęście poleżałam, mała kawę wypiłam i mi przeszło ;)
A dzisiaj jedyny plan to obiad u moich rodziców ;)

KulkaMM ja miałam zastrzyk ovitrelle i po 10 dniach robiłam sikanca o czułości 10 i wyszedł negatywny a 6 dni później test pozytywny i po kolejnych 3 dniach beta 164 ;)
Ciężko stwierdzić jak to u Ciebie bo każdy organizm może inaczej utrzymywać gonadtropine z zastrzyku ale trzymam kciuki, żeby to była ciąża ;)
Daj znać jak powtórzysz bete ;)

Kobietki nie milczcie tak bo nie ma co podczytywać ;p hihihi

Ha . Co z tego, że spie jak i tak nie jestem wyspana? Wszystko mnie boli , jak wstaje to jecze jak głupia i nie mogę chodzic. W nocy się budzę setki razy... nie tak łatwo się wyspać hehe

Mój wraca w środę . Juz jestem wkurzona, że tak długo mimo, że planowo. Denerwuje mnie to , że jak się mu skarży to ciągle mówi przykro mi mysia. Niech się pouzala i wróci!

Jeszcze 3 tygodnie mi zostały. Od środy zaczynam pić herbatę z liści malin.

Kulka, a od kiedy masz donoszona? Jakos niebawem, co?

Nuuuska, Ty sie nie przemeczaj kochana, ja wczoraj jak troche w kuchni postalam to tez slabo.mi sie robic zaczelo. Wtedy nie walcze, rzucam robote i siadam ;-)

reklama
Do góry