reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja wróciłam z restauracji , nie chce mi sie spac :-/
Olcia - mam troszkę rozstępy w dole brzucha , ale to z pierwszej ciazy , miałam 22 lata i ważyłam 50kg zachodząc w ciaze , przy drugim mi juz nie przybyło , teraz tez nie ,a od 10 lat wazę 55kg ....
KasiaMarysia- tak w sierpniu 17 ostatnia wizyta , ale wcześniej ze 3 razy u położnej w szpitalu kontrole takie ogóle ekg i tyle :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️34TC

reklama
le jestem że brzydko się wyrażę WKUR!!!!!SPECJALNIE wstałam o 7 gdzie poszłam spać bardzo późno to jeszcze nie zrobiłam badań a miałam zamiar też zapytać co to są za badania wogole inie zrobiłam. 18 osób przede mną a w 15 minut zrobiły 3 badania dopiero, więc 1,5 h czekać nie mogę. Muszę w poniedziałek pójść. Dobrze ze to koło mojego domu. Stare babcie chyba nie mają spania i juz od 6 tam czekały

Jezu! Do lekarza to jeszcze ale zeby do labolatorium taka kolejka?? To moze idz do innego ?

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️34TC

Cześć :)

ja jestem obolala. .. biodra i kregoslup do wymiany haha :) ale już jem śniadanko i pije kawusie wiec będzie lepiej...

Czarnuszka jakbyś czytała moje posty o laboratorium to byś wiedziała jak tam się czeka hehe 18 osób przed tobą to i tak spoko... czasami jest po 40... ja przed 7 szłam na glukozę a byłam 7.... uroki laboratorium obsługującego przychodnie z funduszu ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć :)

ja jestem obolala. .. biodra i kregoslup do wymiany haha :) ale już jem śniadanko i pije kawusie wiec będzie lepiej...

Czarnuszka jakbyś czytała moje posty o laboratorium to byś wiedziała jak tam się czeka hehe 18 osób przed tobą to i tak spoko... czasami jest po 40... ja przed 7 szłam na glukozę a byłam 7.... uroki laboratorium obsługującego przychodnie z funduszu ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiedzialam ze chodzisz do tego przekletego hehe. Aż sie poryczałam w domu w nerwów. Musimy sie spotkać to Ci zrobię ciążowy masaż to Cię mniej będzie bolało [emoji171][emoji171][emoji171] tylko dziwne ze kazała ni być na czczo, hormony przecież nie trzeba na czczo.

reklama
Do góry