reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

cześć.

Kasia a gdzie nowa praca? czym będziesz się zajmowała? :)
jejku ty juz z obiadem działasz a my zjedliśmy śniadanie niedawno hehe

pochmurno u mnie i chłodno. ..
w ogóle się nie wyspalam. .. kawa nic nie pomogła. .. siedzę niemrawa jakaś taka...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Tak duża firma zajmująca się produkcją akcesori do samochodów typu nawigację, mikrofony, usb.
Siedząca, nie ciężka więc stwierdziłam że lepiej iść niż siedzieć w domu. Tymbardziej że za około miesiąc przeprowadzamy się i gdy mój chodzilby do pracy to ja byłabym sama.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia to jasne ze fajnie iść i mieć zajęcie no i wypłatę :)

ja podobnie ja KasiaMarysia dostaje na głowę od siedzenia w domu... jakby u mnie nie było tej sytuacji przed tym ja poszłam na zwolnienie to może bym coś kombinowala a tak to w tyłku ich mam...

Cześć dziewczynki :-)
Kasiu co za prace znalazłaś ?
1469358473-4ddifa.jpeg

U mnie dziś pogoda piękna ...[emoji3][emoji477]️[emoji295]️[emoji267][emoji259]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️34TC

Kasia, super, ze bedziesz miala nowe zajecie. :-) zawsze to jakas odmiana.
Zyciowa, kupuj pilke, nie zastanawiaj sie. Czapeczki macie? Bo tego chyba nie wymienilas :-) i łapki niedrapki

Adrianka [emoji307] 29 tc

czapeczki i łapki mamy :)

piłkę tez juz mam w domu ;) mój pożyczył od znajomych. .. ale nie mamy pompki wiec będzie ją dmuchal ustami[emoji14]a ja pewnie posikam ze śmiechu ja to będzie robił ;)

Dzień dobry Laski ;)
Wreszcie mam czas wolny i mogę na forum pisać ;p
Ostatnio nie pisałam, bo miałam w domu chrześnicę, trzeba było jej czas poświęcać i poza tym złapałam jakiegoś dołka ;/ Na wszystko byłam na nie, z domu do ludzi mi się wychodzić nawet nie chciało ;/
Męczyły mnie nudności i bóle głowy i generalnie cały czas bym spała, upały też mi nie pomagały ;p
Ale już jest lepiej ;)
Wczoraj odwiozłam Młodą do jej rodziców i dzisiaj mam już dzień dla siebie ;)

Ostatni tydzień też troszkę latałam po mieście, ponieważ tydzień temu w sobotę mój wieloletni partner zadał mi jedno z ważniejszych pytań w życiu, na co odpowiedziałam mu TAK! i z partnera awansował na narzeczonego! :D po czym stwierdziliśmy, że nie ma co czekać długo na ślub i w zeszłym tygodniu wszystko załatwiliśmy ;)
Póki co weźmiemy ślub cywilny i jak dla mnie może się na tym zakończyć ;) W sensie kościelny jeśli w ogóle to za kilka, kilkanaście lat ;)
Tak więc moje Kochane 1 października zostanę żoną :D

Poza tym u mnie hmm wszystko dobrze :)
Plamienia się nie powtórzyły, więc już jestem troszkę spokojniejsza ;) Wieczorem dopadają mnie mdłości, nie smakuje mi nić co jadłam do tej pory, wczoraj przytulałam kibelek po raz może 5 w tej ciąży więc naprawdę nie narzekam ;)
Jutro rano lecę do laboratorium porobić badania, bo za tydzień wizyta i chcę mieć wszystkie wyniki ;)
Aaaa i ostatnio już nie wytrzymałam i mamy pierwsze body i pierwsze kapciuszki! ;)

Tak niedawno robiłam test a dzisiaj już 10t6d :D

Ściskam was :*

Nuskaaa gratuluje kochana!!!:) sciskam Cie mocno, ciesze sie ze wszystko sie ulozylo.
Jak masz czas to mozesz uaktualnic tabelke? Ja mam wizyte na 05.08.

Kasia a Ty bedziesz tam pracowala w jakim charakterze??

Zyciowa ja piore ciuszki dwa razy, zostalo mi drugi raz wyprac:)

Kurcze musze kupic cos tej naszej malej co sie w lipcu urodzila i chyba kupimy z mama kocyk.

[emoji173]Madzia 33 tydzień[emoji177]

reklama
Do góry