reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Czarnuszka wiem Kochana ;) Tobie też gratuluję ;) Masz już jakąś kieckę? Ja chyba do krawcowej się wybiorę w tygodniu ;)
Życiowa ale smaka robisz ;p ja zaraz sobie zrobię kanapkę z serkiem, wędlinką i pomidorkiem mniam moje ostatnio ulubione danie hehe ;)

reklama
Dzień dobry Laski ;)
Wreszcie mam czas wolny i mogę na forum pisać ;p
Ostatnio nie pisałam, bo miałam w domu chrześnicę, trzeba było jej czas poświęcać i poza tym złapałam jakiegoś dołka ;/ Na wszystko byłam na nie, z domu do ludzi mi się wychodzić nawet nie chciało ;/
Męczyły mnie nudności i bóle głowy i generalnie cały czas bym spała, upały też mi nie pomagały ;p
Ale już jest lepiej ;)
Wczoraj odwiozłam Młodą do jej rodziców i dzisiaj mam już dzień dla siebie ;)

Ostatni tydzień też troszkę latałam po mieście, ponieważ tydzień temu w sobotę mój wieloletni partner zadał mi jedno z ważniejszych pytań w życiu, na co odpowiedziałam mu TAK! i z partnera awansował na narzeczonego! :D po czym stwierdziliśmy, że nie ma co czekać długo na ślub i w zeszłym tygodniu wszystko załatwiliśmy ;)
Póki co weźmiemy ślub cywilny i jak dla mnie może się na tym zakończyć ;) W sensie kościelny jeśli w ogóle to za kilka, kilkanaście lat ;)
Tak więc moje Kochane 1 października zostanę żoną :D

Poza tym u mnie hmm wszystko dobrze :)
Plamienia się nie powtórzyły, więc już jestem troszkę spokojniejsza ;) Wieczorem dopadają mnie mdłości, nie smakuje mi nić co jadłam do tej pory, wczoraj przytulałam kibelek po raz może 5 w tej ciąży więc naprawdę nie narzekam ;)
Jutro rano lecę do laboratorium porobić badania, bo za tydzień wizyta i chcę mieć wszystkie wyniki ;)
Aaaa i ostatnio już nie wytrzymałam i mamy pierwsze body i pierwsze kapciuszki! ;)

Tak niedawno robiłam test a dzisiaj już 10t6d :D

Ściskam was :*
Nuuuska, ja dopiero.posta przeczytalam ( gdzies mi zaginely) - gratuluje :-) super wiadomosc :-)
A 1.10 slub bierze tez moj szwagier, wiec daty nie zapomne ;-)

Adrianka [emoji307] 29 tc

Nuska ja mam wizyte 16 sierpnia ;)
I gratulacje przyszła żonko;)
Oo Życiowa konkretna kolacyjka ;p ja juz dzisiaj bede jadla 3 raz sledzika z cebulka ;p
Violu zaraz screena wrzuce to mi sie nie podoba ten pierwszy komentarz i nie wiem co to robic bo niby w pozytywnych komentarzach na napisane znowu ze bardzo ladne lozeczko przyszlo ;/

[emoji170][emoji179]Filipek , 32 tydzień[emoji179][emoji170]

Gdzies mi sie zdj ni chcialo dodac

Załączniki

• Screenshot_2016-07-24-20-00-50.png
    Screenshot_2016-07-24-20-00-50.png
    90,9 KB · Wyświetleń: 87
Dziękuję Dziewczyny ;*
Nadziejka no ja przy takich komentarzach bym nie ryzykowała ;/
Ja już powoli też zaczynam się rozglądać za rzeczami dla Maleństwa, żeby wiedzieć ile kasiorki muszę uzbierać (mamy specjalną skarbonkę z "funduszem dzidziusiowym" i staramy się codziennie wrzucać min 5zł) ;p bo wózek to mama mojego kupuje i jak to stwierdziła, my nie mamy nawet prawa do sprzeciwu tylko mamy sobie wybrać ;)

Nadziejka, ile ma pozytywnych, ile neutralnych, ile negatywnych?
Dziwi mnie, ze sprzedawca dostal neutralny komemtarz a nie negatywny, czyli problem rozwiazal... Ja tak to rozumien

Negatywnych ma bodajze dwa ale juz skreslone to chyba tez jakos sprawa zostala rozwiazana . I tych kilka neutralnych . A tak to same pozytywne ogolnie jego ocena to 99.3 % .

Negatywnych ma bodajze dwa ale juz skreslone to chyba tez jakos sprawa zostala rozwiazana . I tych kilka neutralnych . A tak to same pozytywne ogolnie jego ocena to 99.3 % .

A ile ilosciowo?bo jak ma tysiace pozytywnych to ja bym nie patrzyla na dwa negatywy. W kazdej firmie zdaza sie jakas reklamacja :-)

reklama
1312 pozytywnych ma i nie wiem no bo cena dobra jak na taki zestaw ze wszystkim . Ale jeszcze cos poszukam .

Do góry