reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India- dasz radę ja wczoraj w ikei i inny sklepach 7km ( wiem bo mam aplikacje ) lol
I przyjedź do mnie jak lubisz góry , do alp do teściow mam 70km do morza śródziemnego 50km , takze na wszystkie gusta [emoji1]
Anna- bidula z tą zgagą ...

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️34TC

reklama
Nuska mam dostać od koleżanki biała sukienkę. Ja cywilny tylko wiec biała krótka, mojemu J się nie podobają długie na mnie bo i ja jestem długa to by mnie jeszcze wydluzyla. A tak sie złożyło że tamtą jej sukienusia to taką balowa z tiulem i ba dodatek XS to dla mnie jak znalazł. Jak tylko ja dostanę to będę zrobię Wam fote. A Ty już masz coś na Oku?? My musimy jak najtańszych kosztem bo za wszystko sami płacimy

Ja stoję w tym przeklętym laboratorium. Ale przyszłam o 8-20 wzięłam psa bo miesZkam niedaleko. Wzięłam sobie numerek i poszłam odstawić psa. Wracam a tu już 20 osoba w lab. A ja 29. Ale juz 5 osób tylko przede mną. Więc szybko minie

Byłam ostatnio w piwnicy i wgl znalazłam bluzkę która nosiłam przed operacja. Rozmiar 50 a teraz noszę 34/36
1469432021701.jpg
1469432094329.jpg

Załączniki

• 1469432021701.jpg
    1469432021701.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 261
  • 1469432094329.jpg
    1469432094329.jpg
    65,5 KB · Wyświetleń: 264
Cześć. ja siedzę z małą na placu zabaw bo byłyśmy w sklepie.

Kasia Marysia jak tak będzie lepiej dla ciebie to jasne ze się wyłącz. .. poukladaj wszystko sobie w głowie. .. nie jest ci na pewno łatwo ale spokojnie sobie poradzisz. trzeba tylko wziąć się w garść i zacząć działać wg swojego planu.
powodzenia :*

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry