reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Życiowa chyba ze ktos sie nudzi bardzo:)

Niecierpliwa ubranka ktore upralam i uprasowalam smierdza dymem....

W nosie mam to wszystko. Ta pogode, to sprzatanie , zjem budyn poprawie papryka i ide lezec

[emoji173]Madzia 36 tydzień[emoji177]

reklama
Niecierpliwa, jest nas wiecej tutaj, ale niektore dziewczyny wpadaja od czasu do czasu. Mozesz pytac smialo :-)
Ja czekam na drugie dziecko, o pierwsze staralam sie 7 ms, z drugim udalo sie od razu :-) ale 3 lata meza namawiac musialam zanim sie zgodzil. A ostatnio mi powiedzial, ze moglismy sobie juz dawno to drugie zrobic[emoji14]

Adrianka [emoji173] 32 tc
TP 12.10

My z narzeczonym obydwoje chcieliśmy dziecka już dawno, tylko nie było nas zwyczajnie stać. Poza tym po odstawieniu tabletek anty chciałam odczekać pół roku zanim zaczniemy się starać, żeby organizm się oczyścił z tej chemii.

Tylko że Mój facet, w przeciwieństwie do mnie, ma do tego jakieś zdrowsze podeście. A ja przeżywam każdą ciążę o jakiej się dowiaduję i ryczę jak znowu dostaje @. A dzisiejsze wyniki badań mnie dobiły już całkowicie, ale na poprawę humoru poszliśmy na pyszną kolację do włoskiej knajpki i już mi lepiej :)

Zazdroszczę Ci India że tak szybko udało Ci się zajść w ciąże jak już namówiłaś męża.. Szkoda że u mnie nie idzie tak łatwo tylko cały czas nowe rewelacje wychodzą...

My się staraliśmy 1.5 roku o naszego Tymka który siedzi w brzuchu :)
Mam córkę 5letnia z poprzedniego małżeństwa i pierwsza ciąża to była wpadka. Od młodości słyszałam że to będzie cud jak zajde w ciążę bez wspomagaczy ze względu na pcso. Braki owu itp :)
A tutaj niespodzianka ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Super, oby więcej takich niespodzianek :):)

W ogóle wydaje mi się że wcześniej kobiety nie miały takich problemów z zajściem w ciąże. Pamiętam jak moja mama mi mówiła że bała się że nie może mieć dzieci bo się starała UWAGA 3 miesiące.. A u mnie już 13 leci..

Tymek bardzo ładnie :)

KasiaMarysia ale zdolowalas się bo hormony i humor? Czy przez to ze tyle twojej pracy z praniem poszło się walić przez ten dym?
Zresztą co by nie było to nie smutaj :*

Tak wogóle to chciałam wszystkie strony przeczytać żeby wiedzieć coś niecoś o Was, ile się starałyście i jak to wszystko wyglądało ale nie dałam rady przez to wszystko przebrnąć :p
Nam sie udalo w 1 cyklu staran. Juz 3 dni przed terminem @ pozytywny sikaniec. Na USG w 7tc bylo wszystko super. USG w 10tc, brak akcji serca. Tydzien pozniej tabletki, 2 tyg. po tabletkach zabieg. Dzisiaj mijaja dokladnie 4 tygodnie od zabiegu. Czekam na pierwsza @. Jesli wszystko pojdzie po naszej mysli to pazdziernik-listopad moze wrocimy do staranek. To tyle.

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,9kg ---> 52kg
juz - 2,9kg [emoji123]
do celu jeszcze 11,9kg [emoji33]

reklama
Jeśli chodzi o położną to rozumiem ze ktoś może chcieć opłacić swoją i z nią rodzic itp. Choć znam przypadki ze położna była opłacona a była z inną rodzącą i cały plan szedł w pizdu. W szpitalu położna tak czy siak jest. A po porodzie to chyba z przychodni przychodzi nie?

Viola ja bym takie coś zgłosiła jakby raz przyszła. .. do mnie chodziła sumiennie i musiała duuuuzo dokumentów wypełniać przy mnie. Zresztą bardziej później mnie oglądała niż małą. Polecala mi ćwiczenia po cc itp. :)
Ciekawe na kogo teraz trafię[emoji14]

No po porodzie przychodzi z przychodni tylko trzeba to zgłosić u niej. Przy najmniej u mnie.

Ale ta do której ja chce dzwonić to ona tez jest normalnie na NFZ nie prywatnie :) tak jak Anna pisze ze od 28tc przychodzila.

Zyciowa a Ty piszesz ze po porodzie tyle wypelniala?? U mnie zrobila to na jednej wizycie i tyle ja widziałam. Jeszcze powiedziała ze jak będzie się cos działo to telefon do niej mam :/ dlatego teraz myślę o innej

Do góry