reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hejka, ale mi dzisiaj dzień się duży ;/ byłam rano na spacerze, zakupy, obiad zrobiłam, przeczytałam całą książkę a tu dalej godzina do usg ;/
Eh w ogóle to jakoś się dziwnie stresuje bo nie idę do swojego gina. Nie wiem czy płytkę nagra, czy zdjęcia mi da, ale mam nadzieję że tak skoro idę prywatnie. No i jestem ciekawa czy zobaczymy kto się w brzuszku chowa ;)
Myślicie że może już coś powiedzieć? dzisiaj 13t4d ;)
Napiszę jak będę po,
Ściskam Was ;*

reklama
Nic się nie dowiedziałam, tzn miałam usg, ale przez powłoki brzuszne nie widać dobrze, a dopochwowo moje Maleństwo nie chce współpracować ;/
Lekarz powiedział tylko tyle że kosć nosowa jest i wszystko wygląda dobrze, ale najlepiej to jechać właśnie gdzieś do feminy bo mają całkiem inny sprzęt, chociaż u mnie w przyszłym tygodniu będzie już 14 tydzień (w sensie 14t i ileś tam dni) i może być trochę późno ;/
I chyba sobie odpuszcze skoro już 2 lekarzy mówiło ze wszystko wygląda dobrze.
Za tydzień mam wizytę u mojego i on jeszcze raz sprawdzi i tyle.
Poza tym widziałam moje piękne Maleństwo, znowu dla mnie tańczyło ;)
Jestem trochę zawiedziona ale w sumie to moja wina bo gdybym schudła przed ciążą to nie było by tego problemu eh ;(
Ale się rozpisałam...
Miłego wieczorku

Nuska kochanie ja jestem naprawdę grubasek i nie było problemu w ogóle. Wiec to lekarze i sprzęt do kitu. Przy porodzie dawno przekroczyłam sete wiec startowa nie była niska co? Nie przejmuj się kochana :*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Nic się nie dowiedziałam, tzn miałam usg, ale przez powłoki brzuszne nie widać dobrze, a dopochwowo moje Maleństwo nie chce współpracować ;/
Lekarz powiedział tylko tyle że kosć nosowa jest i wszystko wygląda dobrze, ale najlepiej to jechać właśnie gdzieś do feminy bo mają całkiem inny sprzęt, chociaż u mnie w przyszłym tygodniu będzie już 14 tydzień (w sensie 14t i ileś tam dni) i może być trochę późno ;/
I chyba sobie odpuszcze skoro już 2 lekarzy mówiło ze wszystko wygląda dobrze.
Za tydzień mam wizytę u mojego i on jeszcze raz sprawdzi i tyle.
Poza tym widziałam moje piękne Maleństwo, znowu dla mnie tańczyło ;)
Jestem trochę zawiedziona ale w sumie to moja wina bo gdybym schudła przed ciążą to nie było by tego problemu eh ;(
Ale się rozpisałam...
Miłego wieczorku
Nuśka ale to było genetyczne usg ??
Weź nie pierdziel kochana, po porodzie weźmiemy się za siebie.

Kulcia, dziękuję Kochana ;*
Ja od zawsze byłam grubsza, ale nie mam żadnych problemów zdrowotnych z tego wynikających do tego jestem wysoką i aż tak źle nie wyglądam ;p
Wstyd się przyznać ale ja zaczynałam już 1 z przodu ;( po ciąży chce wszystko zgubić, ale teraz jest jak jest ;(
I nigdy bym nie pomyślała że przez mój brzuch może być jakiś problem z usg ;/

KasiaMarysia Tak to miałobyć to usg genetyczne, nic nie zapłaciłam w efekcie, ale też dużo się nie dowiedziałam eh. Lekarz sam mówił że w feminie specjalizują się w tym badaniu i mają o wiele lepszy sprzęt, ale skoro on tego badania nie robi dokładnie to po co ma info na stronie i w rejestracji to potwierdzają ze robi usg genetyczne? Tak to bym się może wcześniej zapisała gdzie indziej a nie czekała do niego, bo teraz to już sama nie wiem co robić ;(

reklama
Nuśka szkoda, ale ważne, że Maluszek zdrowy. Głupio tylko, że się naczekałaś i nie było takiego badania, jakie powinno być. No ale z tymi lekarzami tak jest. A dobrego ginekologa to ze świecą trzeba szukać.
Ej właśnie Cię aż podejrzałam na fb i głupoty gadasz fajna dupa z Ciebie :)

Kulcia SUPER!!!!!!!!!!!! a jak tam Ignaś?

Do góry