reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Viola, badanie u okulisty bylo jak tortury, straszne to, nie lubie jak ktos mi tak swieci w oko[emoji14]krople zeszly, juz bylismy na zakupach nawet. Ale teraz mam jakby obolale galki :-) wynik ok, siatkowka mi sie nie odkleja, moge rodzic SN.
A wyniki hemoglobiny 01.09 odbiore jak na wizyte do diabetologa przyjade

Dora, szkoda, ale do trzech razy sztuka mam nadzieje :D

Mam dosyc upalow.......

Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10

reklama
Zyciowa nie spotkałam sie z tym w lidlu. Za to kilka razy w biedronce- szykowałam sie na dany dzien a tu mi teściowa dzwoni dwa dni przed ze właśnie jest w biedro i jest to co chciałam... Trochę to nie fair bo nie każdy jest w stanie byc codziennie w biedro czy lidlu :)

No ja jestem ciekawa tej pościeli, ma byc juz z przescieradlem wiec fajny komplet. Tylko kolory takie "biobawelniane" :p zobaczymy jak na zywo.

India no to super ze nie ma przeszkód przed sn. A z Radkiem tez musialas miec konsultacje u okulisty??

Oj dziewczyny ale sie narobilam. Do poludnia mylam szafki w kuchni. Wszystkie 5 talerzy duzych plytkich spadlo na mnie jeszcze noge lekko rozcielam. Musze wyjac komplet od babci caly bialy. Kupilam czarna kiecke na ciuchu, potem zrobilam ciasto MalejMi ale na dwa kolory i zrobilam rolade z malinami, musze odkurzyc u babci ,kurz wytrzec i umyc sie. Ehhh
1472231938225.jpg

MalaMi czyli od pieluszek taka zmiana sie zrobila...eh. Alantan podobno lepszy niz sudokrem a tak polecaja na odparzenia. Moja babcia uzywa Linomagu moze tez bylby dobry taki natluszczajacy.

Wiki zycze powodzenia, tylko nie dziekuj. Dobrze , za masc pomogla bo takie pieczenie i swedzenie moze do szalu doprowadzic.

Dora a masz jakis nowy pomysl zeby zaskoczylo? Ja kiedys olej z wiesiolka bralam na sluz plodny zeby byl.

Życiowa szalona jestes:)[emoji79] trzeba brac z Ciebie przyklad.

India to trzymam kciuki zeby hemoglobina sie podniosla[emoji110] [emoji110]

Tak sie cieszylam ze nie mam rozstepow i co???? :( ehh

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

Załączniki

• 1472231938225.jpg
    1472231938225.jpg
    51,7 KB · Wyświetleń: 247
Marysiu teraz hemoglobine glikowana robilam, czyli na cukry cos, ale ta zwykla moglaby sie jak najbardziej podniesc ;-)

Viola, przy Radku tez mialam, ale bez kropli i placilam za to prawie 200 zl.... Dlatego zdziwiona bylam, ze krople mi zakraplala. Ale powiem Wam, ze te krople szybciej puscily niz kiedys atropina

TP 12.10

Ja w ogole musze sie pod katem jaskry badac co jakis czas, ale to wina tego, ze mam asymetryczne nerwy wzrokowe i to mysli niektorych okulistow[emoji14]

TP 12.10

Marysia, ja jak wracalam z nad morza to odszukalam forum z mojej pierwszej ciazy i mnie rozstepy wylazly na sam koniec :-/
Gdzies czytalam, ze moga wyskoczyc jak brzuch sie obnizy, moze tak jest u Ciebie??

Ale zaspamowalam

TP 12.10

reklama
Do góry