reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Życiowa, a na kiedy ma termin?
Trzymam kciuki :-)
dotrwala do 34 tyg. niestety ale ma najgorszą opcje bliźniaków jedno łożysko i jedna kosmowka. .. i jedno pobiera drugiemu. stąd różnica w wadze i obwodach... i teraz zaczęła rosnąć juz 20% przekroczyła a to stwarza ryzyko dla mniejszej dziewczynki...
bardzo stresująca ciąża to była. ..
oby było dobrze wszystko...

a i powiedzieli ze będzie rodziła SN o_O

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

dotrwala do 34 tyg. niestety ale ma najgorszą opcje bliźniaków jedno łożysko i jedna kosmowka. .. i jedno pobiera drugiemu. stąd różnica w wadze i obwodach... i teraz zaczęła rosnąć juz 20% przekroczyła a to stwarza ryzyko dla mniejszej dziewczynki...
bardzo stresująca ciąża to była. ..
oby było dobrze wszystko...

a i powiedzieli ze będzie rodziła SN o_O

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
O kurcze... aż mnie wszystko zabolało.....

Popspalam.

Kulcia Igi cudowny jego mina jakby chcial powiedziec Yoł ziom
:)

Życiowa[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]kurcze dziwne ze sn ma rodzic.
Ps. Na allie Jakbys zamawiala to gora po dwie rzeczy, zeby clo nie weszlo.

India a wszystko do torby masz?

Czarnuszka chyba nie uda Nam sie na raz;)

Viola kupilas ten kombinezon?

[emoji173]Madzia om 38 tydzień[emoji177]

Nie nie kupiłam bo rozmiar 6-9 mcy a ja potrzebuje ciut mniejszy żebym mogla Amelke ze szpitala zabrać :) bo na zimę to mam taki grubszy.

W pepco widziałam wczoraj taki milusi kombinezon za 40zl, dziewczyny na listopadowkach pisaly ze kupowaly ale mi do gustu nie przypadł. No i bez stópek tylko normalne nogawki miał.

India aaa no to takie końcowe zakupki :) a ja lubię czytać co kupujecie, bo mnie inspirujecie :)

reklama
Do góry