reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
MałaMi - ja dla Radka zawsze biorę ponad połowę szafy, czyli ciuchy na każdą okazję, na pogodę, na nie pogodę, na wypadek zabrudzenia czy innej awarii wszystkiego o kilka sztuk więcej niż dni. Później połowa jak nie lepiej wraca w ogóle nieużywana, ale zawsze lepiej mieć niż się martwić ;-)

Mamakulka odkładaj po Igim i mi odsprzedasz jak się okaże że mam mało[emoji14]
ale mam lenia jak ciągle ostatnio[emoji14]idę z Marysia do pepco zaraz kupić jej koszulki jakieś.
była znajoma z pracy bo chciała żebym jej strój kąpielowy pozszywala bo przerobila jedno na dwu częściowy[emoji14]była z córa wiec Mary się pobawila :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka ja u mamy cały dzień byłam a pakiet internetu mi się skończył i wykupie jak coś to w szpitalu bo narazie i tak mi nie potrzebny.

Tak India mam na 12.09 jeszcze 13 dnii hehe ale zlecialo...

Igi śliczny chlopaczek. Ile waży juz ?;)

[emoji173]Filipek, 38 tydzień[emoji173]

reklama
Właśnie sobie uświadomiła, że niedługo będzie mniej wpisów na forum - Ola, Marysia i Nadziejka będą miały co robić - chyba, że w nocy będziecie pisały podczas karmienia :-)

Do góry