reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja juz Ledwo żyje w tych upalach, do tego ciagle mam te przepowiadające skurcze i przy nich mam bol krzyża i brak tchu , mam straszna zgagę i nacisk na kość łonowa . Mała duzo sie rusza mam góry i doliny na brzuchu .../ahh szkoda gadac...
KasiaMarysia - bidulo jak to busem? Ja mam 2km do szpitala jak bede sama to biorę auto i jadę , a jak maż nie daleko to poczekam , prace ma 40km od domu ale autostrada wiec szybko .
India- tak z mężem rodzę ;-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

reklama
India - co mi tam klikłaś ze lubisz ? Chyba nie moje cierpienia hahahah [emoji22][emoji22][emoji22][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Termin porodu 5/09/2016

Ja nawet nie chcę myśleć jak cierpisz, bo u Was to temp po 30 st, a mi ciężko nawet w słoneczny dzień przy 22 st. Jest mega ciężko, a Twoje cierpienia uświadamiają, że będzie jeszcze ciężej.....

Nawet Życiowa straciła tego powera, który do niedawna się cieszyła :-) Idą zmiany, a Wy laski macie jeszcze ostatnią szansę na urodzenie sierpniowego dzieciaka

Ja będę rodzić z położną :/

Ola współczuję...
a pamiętasz jak sie Twoje dzieciaczki w brzuchu zachowywały gdy akcja się zaczynała?

India mi się już nie uda :(

Chciałam polewę zrobić ale mi nie wyszła.

KasiaMarysia- wlasnie nie pamietam , kurczę ostatni raz to było 9 lat temu ! Nie pamięta sie tak ostatnich chwil , wiem ze nie było tak cieżko , nie miałam nigdy przepowiadających skurczy , znaczy brzuch sie stawiał ale nie tak jak teraz , w tem dzien pamietam obudził mnie skurcz o 8mej rano wiedziałam ze to to poszłam siku przed wyjazdem i była krew na władcę i pojechaliśmy ... Z pierwsza ciaza było identycznie tez .
A tu męki, cieżko, skurcze nie bolesne , zero krwi ani specjanie śluzu czy cos .. Ahh .. Tak siedzę jak ta bomba i czekam i odliczam [emoji24][emoji27][emoji31][emoji37]

Termin porodu 5/09/2016

reklama
Bo tak wrzesniowki pisaly ze dziecie zbytnio sie nie rusza jak juz dochodzi do akcji. Mozna zawalu dostać kurde.

India oj mi tez by sie nie chcialo. A tu podlogi musze pomyc :(:(

Aaa to lozeczko Wam pokaze jak jest jasno.
1472662224716.jpg

[emoji173]Madzia om 39 tydzień[emoji177]

Załączniki

• 1472662224716.jpg
    1472662224716.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 152
Do góry