reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

MałaMi ja mam nadzieję, że u mnie nic się nie wydarzy i będę mogła rodzić sn ;) Boję się tego cholernie ale i tak wolę sn chyba ;)

reklama
Ja staram się spac na bokach ale często gęsto zdarza mi sie tez na plecach. I powiem Wam ze Amelka wieczorem jak poloze się na plecach i Was jeszcze czytam czy grzebie w Tel to dostaje dodatkowej energii - rozpycha sie w rozniaste strony.

MałaMi no wiadomo, są różne sytuację kiedy trzeba cc i ja to rozumiem ;) Tylko chciałabym nie mieć komplikacji żeby nie musieli mi cc robić, bo cc się boję bardziej ;/ Do tego boję się, że rana by mi się nie tak goiła, albo że bym nie mogła się zajmować Małym szybko (mam baaaardzo niski próg bólu ;/) a tak mi się wydaję, że sn poboli kilka/kilkanaście godzin a później będzie łatwiej. Może się mylę, bo w sumie nie wiem tylko tak mi się wydaje hehehe ;p

Edit: Lecę powoli się ogarnąć do łóżka ;)
Do jutra, chociaż też pewnie dopiero popołudniu zajrzę, bo rano jadę do mamy pomóc kleić ruskie, a później mam przymiarkę sukienki ;D
Spokojnej nocki :*

Ostatnia edycja:
India ja tez sie budze, z ostatniego zdania mozna wnioskowac ze sikam do lozka[emoji23] [emoji23] ale niee, tez wstaje. Chociaz u babci pampersy zostaly i mysle czyby nie pozyczyc:)

Nuskaaa, a ktory masz tc?

[emoji173]Madzia om 39 tydzień[emoji177]
Hhahha - chodzi mi o to, że ja się budzę nie tylko na siku, ale czasem tak po prostu i wtedy zmieniam pozycję :p

reklama
Do góry