reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
widzę i jest lżej troszkę tak jakby :)

Mamakulka oj uwierz mi ze tutaj te tapety kładł ktoś z fantazja. .. są trzy warstwy ich a na koniec jeszcze ktoś je pomalowal o_O

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie praca na balkonie wrze. Rano zaprowadziłam Radzia do szkoły, później byłam na badaniach krwi, a teraz siedzę w domu, a pan fachowiec męczy się z balkonem.
Nawet po Radka nie pójdę do szkoły... wróci z tatą kolegi mam nadzieję.

Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem do niedzieli będę miała zrobiony balkon. Nawet nie wspomnę ile wczoraj zostawiliśmy hajsu w castoramie :/ Cieszę się, że mój balkon ma tylko 5m2.......

India - a co dokładnie robisz na tym balkonie ? Masz jakieś zdjecie ? Czy projekt ?

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

Ola, plytki nam sie zaczely ruszac i musimy zmienic, M. zerwal, a fachowiec musi skuc klej, wyrownac, polozyc hydroizolacje i nowe plytki.... To nie tak, ze chcielismy wyremontowac tylko musielismy zeby zima jeszcze bardziej nam nie zaszkodzila :-/ niestety Ci co robili te balkony ( od dewelopera) zrobili fuszerke.... na odwal sie. i tak 6 lat to wytrzymalo.
pozostalo zbierac kase na kolejny remont balkonu ( mam nadzieje, ze nie wczesniej jak za 10 lat).... Podobno lepiej klasc drewno niz gres

Adrianka [emoji173] 35 tc
TP 12.10

Jezu ja bardzo żałuję , że nie mam tu balkonu.

India kiedyś Cię odwiedzę albo pójdziemy na kawę w Warszawie. Mamy tam rodzinę o kumpla bardzo dobrego. Dziadkowie się właśnie przenoszą do Pruszkowa bo sprzedali dom ale kumpel mieszka w centrum. Musimy jechać bo kupili mieszkanie i jie widzieliśmy jeszcze :)

A mi żal dupe ściska bo jest mój ulubiony festiwal a mnie nie ma na nim. A napilabym się piwerka; ) może jutro rano na 3 h pojadę z moim synkiem żeby się w towarzystwo wpasowal :D jeśli pogoda dopisze. Z rana koncertów nie ma muzyki nie walą wiec można zobaczyć i się pochwalić potomkiem :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

India - ok ;) a duży masz tem balkon ? Moze przy okazji bys sobie tam cos zrobiła? Jakis kącik ? Stolik czy Półki ?
Ja na tamtym mieszkaniu co sprzedaliśmy miał 8m zrobiłam kącik ze stolikiem a drugi z ławką do leżenia i Półkami :-) i wlasnie wszędzie mieliśmy drewno :-) pomysły podkradlam na aplikacji czy stronie "Zszywka "

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

reklama
mam 5 metrów, mamy stolik, krzesełka i doniczki , ale nie korzystamy często, bo od południa do wieczora praży tam słońce

Do góry