reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Marysia, wpadajcie wszystkie haha :-) z dzieciakami :-)

Plytki jedne z tanszych, gres. Za wszystko z zakupami i robocizna ponad tysiaaaaak :-( [emoji24][emoji24][emoji24][emoji37][emoji24][emoji37][emoji24]

Adrianka [emoji173] 35 tc
TP 12.10

reklama
Pewnie ze grzeczny ;) wszystko jest ok. Za 4 msc znów .

Mój mąż juz na imprezie a ja usypiam smroda u będę czytać [emoji16]

Ola no to niezle! U nas 2 tyg od terminu.

Kupiłam chuste [emoji5]chce ja mieć na jutro rano a wypralam i się boję ze nie wyschnie bo jest dość gruba a to 100 procent bawełna. Cholerka oby wyschla. Najwyżej żelazko :)

Czarnuszka tez widzę cień cienia ale tylko na pierwszym. A to testy na czczo się robi? Nawet nie wiedziałam. Oby to była ciąża, utyjesz trochę bo po fotach widzę ze wyglądasz jak Twoja dawna noga ![emoji14]ale i tak ładna jesteś.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa normalnie:) do 37 tc dziecko ma czas się obracać. Lekarz nic nie jest w stanie przewidzieć.

Wiki odczytałam i odpisałam :D

Kulcia pokaż tą chustę :)

India ale gres gładki ? Bo słuchaj ja mam w przedpokoju matowy , kiedyś daaawno tata polożył i więcej never. Ciężko się czyści, plamy zostają, masakra.

KasiaMarysia moi lekarze mówili do 36. jak dziecko jest drobne i ma dużo wód to taka szansa jest jeśli jest ułożone nieprawidłowo tzn. nie główką w dół. jeśli jest głową w dół to rzadziej się zdarza żeby się nagle odwrocilo w poprzek czy głową do góry.
mój wg lekarzy się nie ruszy bo pomimo że jest szczupły to jest długi a i wód płodów mam nie tyle mało co w normie ale już ma mało miejsca.
po prostu brzuch mi się obniżył co też na usg było widać bo obniża się górna granica macicy i tyle...

tylko nie zrozumiałam w ogóle skąd ten pomysł ze miałby się obrócić. w związku z czym Ci to do głowy przyszło?

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Masz dopiero 34 tydz łoo matko już 34. Ja ciągle żyje gdzieś, że wy (Ty , India, Viola, macie do porodu kupe czasu) . Nic nie pisałaś o wodach, ani o łożysku tylko o wadze małego. No jeśli tak wygląda sprawa. Moja się późno odwróciła ale brzuch miałam dość wysoko i tak.

reklama
Do góry