reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hejka laski. Byłam wczoraj na IP i zostałam odesłana z kwitkiem do domu. Nikt mnie nie zbadał tylko się zapytał lekarz który tydzień mowie ze juz prawie 39 a on ze on by z tym nic nie robił i ze mam się nie martwić. Kazał mi kupić sobie Fenistil żel kupiłam posmarowalam się i miał chłodzić a nic nie chlodzil aż mi swedzenie samo przeszło. Jestem zła ale z drugiej strony zaczynam myśleć ze to naprawdę z opuchlizny. Bo raz swedzi a raz nie. We wtorek mam do lekarza to mu o tym powiem. Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze. Niestety taka u mnie jest służba zdrowia i Izba przyjęć. Jak nie umierasz to możesz jechać do domu.

[emoji173]Filipek, 38 tydzień[emoji173]

Nadziejka - masz racje!!to napewno z opuchlizny , mnie tez wszystko swędzi , nie można panikować z byle powodu , słychać wszystkich , wyszukiwać chorób bo oszaleć by można było naprawde . Jakbyśmy jeszcze jakieś krosty lub plamy miały nie wiem , to rozumiem , tym bardziej ze ciaza ci przebiega prawidłowo i miałaś ok wszystkie badania .

Violka- a ty co tez nie spałaś bo o 4-5h są twoje posty ??

Ja 3 razy w nocy wstawałam (2h, 4h, 5h ) moj rytuał od 2 tygodni . Jutro 40 tc a tu dalej nic , w nocy brzuch bolał jak na okres i troche po krzyżach śmigało ale nie jest to regularne ani nie do zniesienia .seksu wczoraj nie było , bo jak przyszłam do łóżka o 23h30 moj juz spał [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]......
[emoji8][emoji8][emoji8][emoji477]️[emoji477]️[emoji514][emoji514][emoji514][emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

Dzien dobry:)

Nadziejka tak niestety sie dzieje na ip, dlatego ja pisalam ze nie ma sensu jechac skoro we wtorek wizyta. Ja mam skurcze, i cholewka wie czy to juz czy nie a wizyta w srode. A dziewczyna wczoraj na ip pojechala, bo w nocy czula skurcze, kregosłup ja bolal i okazalo sie ze skurczy nie ma na ktg a usg wykazalo malowodzie i cc miala w 39 tyg. Teraz to tylko do porodu przyjmuja.

Viola, Ty prywatnie chodzisz?? Kupa kasy idzie na badania. Ja tez w diagnostyce robie tylko ze na nfz.
Na gardlo slynny syrop gdzies tu krazyl u nas na watku. Imbir plus mleko podajrze iii cos jeszcze.

Ola o kurde, ja dzis tylko raz wstalam w nocy. Do 24 mialam skurcze i pachwina mnie tak bolala ze szook.

[emoji173]Madzia om 39 tydzień[emoji177]

Ostatnia edycja:
Viola, współczuję złego samopoczucia. Na gardło spróbuj płukać co jakiś czas wodą z sodą albo wodą z solą. Polecam pierwsze - bo tego drugiego ja osobiście nie jestem w stanie robić, jedno i drugie pomaga w każdym razie.
Nadziejka - dobrze, że na IP pojechałaś, jak się dzieje coś co Cię niepokoi to trzeba reagować. A to, że Cię zlali to inna opcja...
Ja nie wiem w jakim u Was systemie pracują, ale u nas nawet z jak najmniejszą bzdurą pojedziesz to wszystko sprawdzają. Może nie zawsze są z tego faktu zadowoleni, ale to jest ich obowiązek. I oczywiście pewnie 60-70% (zgaduję) takich zgłoszeń na IP nie wymaga interwencji, ale co jeśli olejesz temat i się okaże, że jednak byłaś w tych przykładowych 30% wymagających interwencji?
Marysia- na balkon mam gładkie płytki, ale wcześniej developer położył jakieś chropowate antypoślizgowe i każdy brud na nich zostawał, wyglądały koszmarnie.
Nie wiem do czego jeszcze się odnieść, bo czytałam Was wczoraj do poduszki i nie kojarzę niektórych faktów ;-)

A tak w ogóle dzień dobry :-)

Kurde.... To łóżeczko za 119 zł na str Ikei jest już za 189 zł........ 70 zł różnicy
Yyy nie rozmumiem. Na stronie jest za 189 zl? To pewnie w sklepie bedzie tak samo, bo zazwyczaj na stronie jest taniej. Moze promocja byla wtedy. Najlepiej bedzie jak zadzwonisz albo podjedziesz.

U mnie na ip to klada na oddzial. Raz w marcu z dusznosciami jak bylam to mnie zbadali owszem ale jak ze skierowaniem pojechalam i mialam napisane z powodu infekcji pecherza i dusznosci to lekarka mnie opier ze juz bylam diagnozowana...

Dzień dobry :* :)
Viola współczuję Ci bidulko :( a ta mikstura co dziewczyny stosowały właśnie?
Nadziejka u nas tak samo z służbą zdrowia, może nawet grzej..
Marysiu dziękuję, nie wiem co za kolor, bo to jest olejek rozjaśniający z czymś tam. Takie niby słoneczne rozjaśnienie.
India może promocja wtedy była?

reklama
Yyy nie rozmumiem. Na stronie jest za 189 zl? To pewnie w sklepie bedzie tak samo, bo zazwyczaj na stronie jest taniej. Moze promocja byla wtedy. Najlepiej bedzie jak zadzwonisz albo podjedziesz.

U mnie na ip to klada na oddzial. Raz w marcu z dusznosciami jak bylam to mnie zbadali owszem ale jak ze skierowaniem pojechalam i mialam napisane z powodu infekcji pecherza i dusznosci to lekarka mnie opier ze juz bylam diagnozowana...

Tak, na stronie ta cena. Wtedy też na stronie była. Może z okazji nowego katalogu postanowili dać nowe ceny. Nie sądzę, aby w sklepie było lepiej....

Do góry