reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
KasiaMarysia a liczysz je?
są regularne?
jakaś podekscytowana jestem tym faktem nie wiem czemu. .. czyżby przeczucie? ;)

Ola a jak u ciebie?

ja zamówiłam pizze i czekam na nią niecierpliwie. juz powinna być[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa nie licze ale sa do przezycia i przechodza. Licze ze do 7 wrzesnia wytrwam. Wtedy mam wizyte:)

Pizza: ( nie masz litosci. U mnie fasolka po bretońsku:/

MalaMi dziekowac :)

[emoji173]Madzia om 39 tydzień[emoji177]

Zyciowa - Nic nowego byłam wlasnie z dziećmi w sklepie , po szkolne rzeczy i w sklepie dla dzidziusia . Od 13h do 15h30 miałam 2 skurcze bol jak na okres ale tylko dwa przez 3h zobaczymy , jak nie to sie juz ni stresuje mam wizytę na poloznictwie w poniedziałek rano. .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

Kupiłam - misia plus zachaczke na cumelka , kosz specjalny na pieluchy , kokon do leżenia , i nosidło :-) [emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179]
1472910278-yyd2hz.jpeg
1472910317-hekmrv.jpeg
1472910326-j5fxkb.jpeg
1472910337-yaywsd.jpeg
1472910345-0aimd5.jpeg
1472910356-4mqeh4.jpeg

Termin porodu 5/09/2016

Od razu to jest to małe od 0-6miesiecy ... Zreszta max do 3 miesięcy sie nosi potem juz jak dla mnie za ciężkie sa dzieci , wiem bo wcześniej próbowałam :-)
Pisze na gorze na opakowaniu 3,5kg-11kg max

Termin porodu 5/09/2016

hmmm ja zewsząd słyszę ze nosiła jakiekolwiek są dla dzieci siedzących. a od urodzenia to ewentualnie chusta.

ten kokon fajny on jest wyprofilowany jakoś? do czego się go używa?
ja jak napisałaś kokon to zupełnie o czym innym pomyślałam hi hi o takiej jakby macie ze ściankami które można związać lub zostawić rozwiązane i wtedy dziecko w takiej podkowie jakby leży :) ponoć fajne jak się śpi z dzieckiem bo jest wydzielona bezpieczna przestrzeń :)

A tu znow mowia by nie nosić chusty bo nieprawidłowo trzyma kręgosłup i nikt tu tego nie nosi , to nosidło jest specjalne od urodzenia sa tez inne dla dzieci siedzących ...
A kokon to byle gdzie by położyć dziecko nawet do łóżeczka na początku byle gdzie , to jest taka gąbka miękka ktora formuje sie z jego ciałkiem takie gniazdko max do 2-3 miesiąca .

Termin porodu 5/09/2016

reklama
popatrz jakie zupełnie inne podejście hehe

ja to w ogóle nie używałam nosidla czy chusty bo nie miałam potrzeby...
teraz też nie widzę siebie w takiej uprzęży. wole ponosić na rękach chociaż nie jestem z osób które noszą lulaja o kołyszą. ..
wiem ze może się to wydać dziwne ale wolałam się położyć z małą i ja głaskać niż tulic i nosić. .. a jak musiałam wyjść z pokoju to ją kladlam do łóżeczka i juz.

Do góry