reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

OlaMagda noo to Milence sie chyba nie spieszy :)

KASIA oo taki kombinezonik bym właśnie chciała bo on nie jest taki typowo zimowy nie?? Taki przejściowy?? Super te rzeczy :D

No oby mu się spodobalo- bardzo bym chciała.
Ja czuje sie lepiej, gardło trochę boli ale niestety nos (zatoki) caly czas zapchany, płucze zatoki i psikam woda morską. Nic więcej zrobić nie mogę... Mam nadzieje że mi to przejdzie i do konca ciąży bedzie juz tylko lepiej.

reklama
Ola POWODZONKA!! :*

Marysiu fajne te ciuszki za taką kasę. Szczególnie śpiworek i kubuś puchatek :)
Co do kwiatków to chyba eustomę miałaś na myśli, bardzo do różyczek podobne. Ja miałam z nich wiązankę ;)

Viola dzielny ten Twój synuś :) mnie za ręce i nogi wnosili i to z jakim płaczem. Później wyjść nie chciałam, a na następny dzień znów ta sama historia.

Juz po usg , wody dość zostało , mała dobrze sie ruszać, z łożyskiem wszystko dobrze, wazy 3940kg , wracamy do domu wizyta w środę o 9h .
[emoji27][emoji27][emoji27]chyba umre juz mi plecy wysiadają

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

Ola POWODZONKA!! :*

Marysiu fajne te ciuszki za taką kasę. Szczególnie śpiworek i kubuś puchatek :)
Co do kwiatków to chyba eustomę miałaś na myśli, bardzo do różyczek podobne. Ja miałam z nich wiązankę ;)

Viola dzielny ten Twój synuś :) mnie za ręce i nogi wnosili i to z jakim płaczem. Później wyjść nie chciałam, a na następny dzień znów ta sama historia.
Tak eustoma wlasnie:):) sliczne te kwiatuszki.

Violu nie gruby ani śpiworek ani ten kombinezon. Takie puchate ubranko.Ja mam juz 2 kombinezonki tylko tamten ma stopki, a ten nie.Zobacz załącznik 771330
Jesli ktoras chce to jak bede za tydzien zobacze czy cos na Wasze szkraby sie znajdzie. Zawsze moge wyslac;)

Ola sprobuj metod seks, chodzenie po schodach co 2 stopien, masaz sutkow i brzucha.

Ja znow do przedszkola nie chodzilam, mama zdecydowala ze zostane w domu po napadach paniki, placzu. Nie miala sily mnie ubierac, bo co mnie ubrala i poszla po sniadnie to sie rozebralam.

[emoji173]Madzia om 39 tydzień[emoji177]

No buuuu , mam nadzieje ze mnie weźmie wcześniej niz środa [emoji85][emoji85][emoji85][emoji3][emoji3][emoji3]
Bede dziś sprzątać i gotować [emoji3][emoji3]

Termin porodu 5/09/2016

Anna zobaczysz jak zleci do naszych terminow [emoji5]
po 20 tyg juz z gorki bedzie [emoji3]
KasiaMarysia fajne ciuszki :-)

8599e6ydh9ss8jgy.png

Masz racje malaMi , najgorsze sa pierwsze 3 miesiace i ostatnie 3 tygodnie to sie dłuży , reszta szybko leci [emoji1360][emoji4]

Termin porodu 5/09/2016

reklama
Do góry