India9
Fanka BB :)
Wiesz co, nawet nie wiem, bo ja juz mialam Radka- emocje i te sprawy, nie zwracalam tak uwagi, tym bardziej, ze dziewczyna sie do nas ani razu nie odezwala. Ale mozliwe, ze po pionizacji juz ja przywiezli, bo nie pamietam aby sie nad nia znecaliIndia ale już wstawala tak?
ogólnie ja leżałam cala noc na sali pooperacyjnej wiec nie było opcji żeby tam byly dzieci jeszcze. leżałam tam z dziewczyną która miała planowane cc. chwilę po mnie.
jej syna przywieźli od razu po przewiezieniu na salę na poloznictwie. ale już mogła wstawać. pionizacja była na pooperacyjnej ileś tam godzin po cc. ona nie wyraziła zgody bo ją bolało ale później juz nikt na poloznictwie jej nie pytał czy chce czy nie musiała się dzieckiem zająć. ..
pamiętam jak jej zazdroscilam bo ja co najwyżej mogłam przez szybę na Marysie popatrzeća gdzie do sali ją wziąć. .. i co otwierały się drzwi to się zrywalam z nadzieją ze mi małą przywieźli. .. teraz chciałabym żeby mi małego przystawili i najlepiej dali mało znieczulenia żeby szybko puscilo i żebym mogła szybko wstać[emoji14]i się nim zająć
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10