reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

1473336053293.jpg

Hej kochane. Miałam dzisiaj ta pionizacje ale kazaly mi się dalej położyć bo zaczęło się lac ciurkiem ze mnie i bolec ze mało nie fiknelam do przodu .
Odłaczyli mi dren. Ale podają juz nie wiem która kroplowke od rana bo mam skoki ciśnienia i tętna . Mały jest grzeczny ale chcę cały czas jeść a ze jest ciężki to ciężko mi go nawet trzymać jak tylko leży na mnie bo wszystko mi drętwieją. Mam nadzieje ze jakoś się ogarnę w końcu i mnie puści trochę. Marysiu gratulacje.;*

[emoji173]Filipek, 39 tydzień[emoji173]

Załączniki

• 1473336053293.jpg
    1473336053293.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 199
reklama
Ale cudny ! Gratulacje jeszcze raz nadziejka [emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji1413][emoji1413][emoji1413][emoji1413][emoji1413][emoji1413][emoji1413][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016
41tc

Nadziejka - gratulacje jeszcze raz :-) piekny chlopak :-) super

Marysiu, wiem co czulas, bo ja tez dostawalam oxy i darlam sie jakby mnie mordowali. Niestety przy SN sie cierpi meki i mi dawali znieczulenie zzo, ale co z tego jak za chwile z powrotem oxy dostalam.
Zazdroszze Ola, ze u Was tak po ludzku to SN sie odbywa.
Ja sobie zdalam sprawe, ze rodzilam 6 lat temu, wiec watpie aby po takim czasie bylo latwiej.

Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10

Nadziejka - gratulacje jeszcze raz :-) piekny chlopak :-) super

Marysiu, wiem co czulas, bo ja tez dostawalam oxy i darlam sie jakby mnie mordowali. Niestety przy SN sie cierpi meki i mi dawali znieczulenie zzo, ale co z tego jak za chwile z powrotem oxy dostalam.
Zazdroszze Ola, ze u Was tak po ludzku to SN sie odbywa.
Ja sobie zdalam sprawe, ze rodzilam 6 lat temu, wiec watpie aby po takim czasie bylo latwiej.

Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10

India - ale jak ? Dostałaś ZZO i cie bolało ?? Przecież to jest tak silne znieczulenie jak przy Cc to przecież w momencie położenia ZZO juz nic nie czuć .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016
41tc

reklama
Do góry