reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Nie dziwie sie :-) na pewno czujesz dume :-)

Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10

Oj tak, tym bardziej że przez pierwsze trzy dni nie chciał sam jeść tylko go Panie karmiły. i w środę im obiecał że na drugi dzień zje sam. no ale jak go wczoraj widziałam takiego smutnego, płaczącego to w ogole nie wierzyłam że sam cokolwiek zje. a tu niespodzianka jak go odbierałam to Pani powiedziała że zjadł sam :) mam nadzieje że już będzie lepiej. Tylko teraz weekend przed nami, zobaczymy jak poniedziałek.

1473420853546.jpg

Kolejne promo w lidlu od 19.09 :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1473420853546.jpg
    1473420853546.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 180
Nie mam siły poprostu , boje sie i mam dość wszystkiego , płacze od rana . Jeszcze moj mi mowi ze przesz to ze si nie ruszam to ona nie chce wyleź , głupi ! Ciagle cos robie !

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016
41tc

Ola nie płacz kochana... nie dziwię ci się ze masz dosyć i takie czekanie wykańcza psychicznie.
co do tekstu twojego męża to jakiś niepowazny. .. ciągle przecież byłaś i jesteś na chodze. zajmujesz się dziećmi i domem to co masz jeszcze robić? przysiady i pajacyki wg niego?
masz piłkę w domu? może byś pokrecila się trochę. .. kurde nie wiem co Ci doradzić... :(

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ola to co masz po drzewach skakać? Czy kurde nie wiem maraton pobiec? Faceci i ich durne teksty. Mój też od rana mnie denerwuje gadkami.

Dziewczyny mam doła, chyba firmę zamkniemy.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
zrobiłam dwa testy i oba pokazały takie same blade kreski oczywiście różnej firmy... z tym , że dziś okropnie boli mnie brzuch a raczej kłuje ciągnie itp.... boje się ze coś się dzieje...

Do góry