reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

1473424279750.jpg
skoncze i was nadrobie[emoji9][emoji173]

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Załączniki

• 1473424279750.jpg
    1473424279750.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 188
reklama
Zośka mnie tak bolał brzuch jak w ciąży byłam na początku, że ledwo stałam czasem. :) gratuluję :*

Ja osobiście bym butelki chyba nie podała. Dziecko się jescze bardziej rozleniwi i nie będzie chciało piersi a laktatorem długo nie utrzymasz laktacji. Takie moje zdanie.

No Życiowa mało zleceń, nie stać nas na pracownika bo wtedy koszt utrzymania firmy to 2 tysiące miesięcznie co się mija z celem nie? Poryczalam się normalnie. Polska kraj rozpaczy. Człowiek tyra a gowno ma.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Robili mi to ekg i wyszło w normie. Ale dali mi jakiś metancard czy coś w razie wu. Robili mi tsh i wyszło 5.2 ale według nich to nie od tego bo za mało żeby to łączyć i w ciazy juz nie jestem czyli nie ma co się tym przejmować. A sama pojadę do endokrynologa jak dojdę do siebie już .

Tak mi taka nie miła baba przebierala małego ze całe śpioszki i kaftanik i rozek zasral bo mu pampersa chujowo założyła.
Jak go przebieralam to jeszcze raz postanowił zrobić kupkę na pieluszke hehe i siostra mi dokupila drugi rożek na zmianę. A teraz go wzięły trochę bo ja nic nie jadłam i kazaly mi zjeść w końcu to zjadłam. Śpię żywcem ale zaraz pewnie mały będzie to nie będę zasypiala.
Przez niego nawet nie myślałam o bólu tylko wstawalam bo trzeba było i już.
Może w poniedziałek wyjdę do domu najwcześniej.

[emoji173]Filipek 7.09.2016[emoji173]

ohhh jaki słodziak :) to mnie trochę uspokajacie bo już zaczęłam się bać, że coś złego się dzieje :( W przyszłym tygodniu maszeruje do lekarza :)

Zośka mnie też cmilo jak na @ ba! plamic zaczęłam i w panice do szpitala bieglam. taki ból na początku jest normalny tak jak piszą dziewczyny. odpoczywaj na spokojnie i byle do wizyty :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
i nie dziwne jest to, że test pokazał mi pozytywnie już 4 dni przed @? Wiem, że w tym cyklu wszystko zaczęło się bardzo szybko.

Do góry