reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Zoska ja obecnie jestem 5t1d i dzis zaczął mnie boleć brzuch. W pierwszej ciąży do 5 mca bralam nospe bo tak mnie bolało. Z doświadczenia moge Ci powiedzieć że dopóki nie ma krwi to jest dobrze

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Życiowa mialam pisac na gardlo syrop z cebuli. Jedna cebulka i duzo cukru ok 10 lyzek. Pod nos moze masc majernkowa.
Na oddziale jest laktator ale trzeba miec butelke z LoVi. Mama mi reczny kupila, jest ok.

Witaj Zoska i gratuluje:)

Kulcia sluchaj kochana Ty bierzesz witamine K2 i D i Igi tez?

Mala ja mam szew:(
Poszukaj postow o pieluszkach:)

Aniu i kup sobie magnez od razu:)

Viola masz racje, kazda kobietka jest inna i inny prog bolu, inaczej dochodzi do siebie.
A paczke pewnie dostaniesz:)
Viola u mnie taka sama sytuacja jak u Ciebie z tym cc.

Nadziejka , Kulcia to jak Was badali?
Ja nie mialam zadnych badan procz morfologii.

Ola to seksij sie ile wlezie[emoji13]

Nadziejka sama ubierasz Filipka?
Doczytalam. Ja sama przrbieram mala ale malo sie zalatwia.

Mala ma za duzo leukocytow w moczu

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

bardzo dziękuje wszystkim za dobre słowo i witam również :) Jeśli lekarz wszystko potwierdzi to będę miała pewnie masę pytań :) Na razie zastanawiam się jak mógł tak szybko wyjść wynik pozytywny :) jestem gdzies 4/5 dni przed okresem :)

Kasia Marysia mała super Ja się na karmieniu nie znam, ale myślę że dacie rade i się z Madzia dogracie w tej kwestii:)
Igi też słodziak:)
Nadziejo biedna twój dzidź też przesłodki, biedna tak się męczysz, życzę ci żeby serducho się unormowało i żeby ból był coraz mniejszy.
Ola kurcze nie dziwię się że już nie masz cierpliwości, ciężko Ci strasznie pewnie, ale właśnie bliżej niż dalej z tym porodem. Tak jak ci pisałam na snap u mojej koleżanki sex pomógł i akcja się zaczęła, ale właśnie kurcze w jakiej pozycji to zrobić??
Zośka właśnie się zastanawiam czy już gratulować, czy za wcześnie ale jak nic dwie kreski są :)
Super, że wreszcie się coś ruszyło z tymi pozytywami.

Kasia ja nie biorę k i d tylko daje małemu.
Jeśli chodzi o badanie to tylko mi sprawdzali gdzie macica jest obecnie. Bardzo bolesne badanie po cc. Lekarzowi mało ręki jie ujebalam przy samej szyi xD

Dora jak u Ciebie?

Ja miałam szew i zdjeli mi w czwartek tydzień po cc ponad. Nic nie bolało.

Nadziejka przepraszam ale się uśmiałam przy Twoim poscie. Jakoś mnie rozbawił, lubię ludzi co klna bo sama dużo klne. :) teraz już będzie tylko lepiej kochana. Ekg ok wiec luz :* Ja zasypia łam zawsze jak karmiłam. Normalnie z automatu pić mi się chciało i kima lapala.

Zośka dobrze jest!! To pierwsza ciaza?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry