reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzieki dziewczynki [emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016
41tc

reklama
Olcia gratulacje;*

Kochane dziewczynki mam już tego szpitala dosyć normalnie . Myślałam że wyjdę dzisiaj ale może dopiero w środę mnie wypuszcza. Dają mi coś od serca ale niewiele to puls obniża . Założyli mi dzisiaj holter na cały dzień i noc dopiero jutro go zdejma wiec jutro na pewno nie wyjdę. No coś mówią o tej tachykardii właśnie tak jak u Kulci. Później mówią ze ja pewnie już tak mam ze ten puls taki jest i to u mnie normalne. Boże drogi czy nie może być wszystko dobrze i normalnie żebym sobie pojechała z małym juz do domu . Wkurwia mnie ten szpital nie mogę się wcale wyspać bo wszystkie dziewczyny po porodach i cesarkach przenieśli na górę tylko ja jest zostawiona na dole i jak rodzą w nocy jak zasne na chwile to mnie budzą bo latają i krzyczą a zaraz mały się budzi i już nie ma spania.
Jak ja będę karmić teraz z tym holterem nie wiem już sama

Marysiu pytałaś czy miałam ktg robione. Miałam jak przyjechałam i na drugi dzień i wyszło z skurcze się zaczynają to dlatego postanowili nie czekać i zrobić cesarke.

[emoji173]Filipek 7.09.2016[emoji173]

Nadziejko, wspolczuje, ale pomysl, ze sroda to jeszcze nie taka tragedia :-* jakos musicie dac rade te dwa dni.
Ja mialam zawsze wysoki puls i umnie to normalne, taka moja uroda. Zdejma Ci holter, mam nadzieje, ze wyniki wyjda i ok i wrocice do domku :-)

Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10

No właśnie kardiolodzy tak mówią ze taka już pewnie szybka z tym plusem jestem . Ale ordynator mówi ze lepiej żebym teraz była tu z dzieckiem niż mam później przyjechać bez dziecka jak będzie coś nie tak. Jakoś wytrzymam juz. Ale żeby się zaraz nie okazało ze i w środę nie wyjdę .
India za miesiąc rodzisz ale jajcca; )

[emoji173]Filipek 7.09.2016[emoji173]

Haha, no mnie to nie smieszy :p
Zapitala ten czas, niby 9 ms ciazy, a ja sie na to gotowa nie czuje!!!!!

Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10

Ja nie mialam zadnych badan:/ ale czuje sie super tylko bardzo nogi mi puchna, oj bardzo.

Nadziejka lepiej niech Cie zbadaja i bedzie z glowy. Oni musza dojsc skad ten puls. A jak Fifi sie ma?

India ojj biegnie ten czas biegnie. Ale z jednej strony to dobrze.

Polozna cos wspomniala ze mam zylaka na macicy ...:/

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Nadziejko mnie to kazali iść do kardiologa po połogu bo wtedy wszystko się stabilizuje po ci8ąży. Jak dla mnie bez sensu Cię trzymają. Teraz to nic nie wyjdzie normalnie. W ciazy puls wyższy.

Jaki masz ten puls?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej.
Marysiu powinien zejsc ten zylak w czasie pologu, ogolnie ciaza i okres pologu to dziwny stan jest..... a mi nogi tak puchly po porodzie ze nie miescilam ich nawet w klapach o 2-3 rozmiary wiekszych! Teraz moj M czasem nosi te klapki bo ja sie w nich topie doslownie....jak pletwy sa dla mnie hehe.
Nawet nie wiecie jak sie wkurwilam przed chwila! Bratowa mowila ze zostanie dzis z malym bo ja mam wizyte a nikogo innego nie ma a oba mi teraz mowi ze nie zostanie z nim bo idzie murowac..... (buduja sie tak jak i my). Bede musiala zabrac malego ze soba do gina hehhe moj nie moze sostac bo ma ludzi na popoludnie dogadanych zeby podciagnac troche bo strop w srode chcemy zalać zeby odstal przez nasz urlop

Do góry