reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

MalaMi - to Cie bratowa zrobila... Nie ma co.
Marysiu, slyszlalam ze puchniecie nog to czeste po cc

Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10

reklama
India nawet nic nie mow.....
Dzieci nie maja, ona nigdy nie pracowala tzn byla pol roku na stażu tylko niby szukala pracy ale taj zeby nie znalezc... szkoda gadac. W domu tez srednio z pomoca. Rodzicow teraz nie ma to ja mam w dupie wszystko i ona musi juz robic bo jak sa to ja robie wiekszosc....
Szkoda gadac.
A jak zdrowko dziewczyny?

MalaMi, z rodzina najlepiej wychodzi sie na zdjeciach.

Ja sie czuje lepiej niz wczoraj, ale zoladek mam nadal obolaly i czuje sie oslabiona. Ide Radka do szkoly zaraz zaprowadzic, jak wroce pewnie sie poloze.
Mam juz dosyc tych upalow....

Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10

Ja za 1,5h do gina. wstawiłam właśnie sobie ziemniaki na obiad. Filipa z przedszkola odbierze dziś moja siostra bo mój na fuchę już rano pojechał. a ja akurat mam wizytę.

MałaMi no to nieźle, bratowa chyba na złość ci robi...

India najważniejsze że już lepioej sie czujesz :) Żołądek osłabiony no bo wczoraj takie skurcze to ma prawo :)

Ja też już nie chce tych upałów... a do lekarza jadę 40km moim fiacikiem bez klimy :/

hej hej
ja się czuje chyba lepiej dzisiaj... katar mam ale gardło opuściło.
Moje dziecko wyblagalo mnie żeby iść do przedszkola. .. katar jej zelzal. powiedziałam pani ze go ma i żeby dzwoniła jakby co to w ciągu 10min ją odbiorę.
byłam w szpitalu nic nie załatwiłam.
w środę idę priv lekarza pracującego w szpitalu i powiedział ze mi wystawi wszystko co potrzebne do ustalenia terminu wiec się nie będę już stresować tym...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wszystkim gratulacje :) ja czekam na wizytę pierwsza u ginekologa zapisałam sie na poniedziałek zeby nie było za wcześnie :) w weekend wszystko było dobrze :) dzis znów trochę brzuch jak na okres mnie boli i zaczynaja piersi a brodawki to jakbym miała rany otwarte tak szczypią :( mam nadzieje ze mój test nie mylił sie i te dwie kreski to prawda :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry