reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ania moze to prostu zazdrosc? U mnie tez podejrzewam zazdrosc. Mowilam wam ze brat mnie ostatnio nawyzywal bo poprosilam go o wyczysczenie filtru. Oni dopiero zaczynaja sie budowac a chca stan surowy zamkniety postawic i moze nam zazdroszcza ze my juz strop zakladamy itp. Ciekawa co powie bratowa jak sie dowie ze moj drugi (normalniejszy) brat pojedzi dzis do mnie na budowe z moim M zamiast do nich

reklama
Anka, ona byc moze wypalila tak, bo sie przejela, ale nie ma prawa Ci mowic,ze to nieodpowiedzialne. 5 miesiecy to duzo czasu na regeneracje i jesli macica nie bylaby gotowa to nie bylabys teraz w ciazy.
Trzeba wierzyc, ze wszystko bedzie dobrze i tak jak napisalas - walczyc o marzenia, bo warto.
Domyslam sie, ze Cie wyprowadzila z rownowagi, ale staraj sie juz o tym nie myslec.

Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10

Anno kazdy ma prawo[emoji5] a 5 miesiecy to wcale nie jest malo czasu. Zalecane jest 3 miesiace. Gdyby organizm nie byl gotowy to nie doszlo by do zaplodnienia a widocznie jest i rosnie w tobie maly lokator[emoji5] trzymam kciuki z calego serca zeby wszystko dobrze sie skonczylo[emoji5]

U Ciebie MalaMi to niezle jazdy rodzinne :-) haha
Chyba nie darzycie sie nadmierna miloscia z bratowa, co? ;-)
Niestety, rodziny sie nie wybiera.

TP 12.10

A dokladnie tak India[emoji5]
Ogolnie z tym starszym o 8 lat bratem duzo lepiej sie dogaduje niz z tym wlasnie o 4 lata starszym. I masz racje z rodzina to na zdjeciu dobrze

Ja tez Anka :-) my tu z Toba bedziemy i bedziemy trzymac kciuki za tego malego dzidziusia co tam rosnie :-) a na wiosne ja bede chrzcila, a Ty bedziesz czekala na skurcze porodowe :-D

TP 12.10

OlaMagda gratulacje !!!!!
niech corcia sie zdrowo chowa :-)

8599e6ydh9ss8jgy.png

reklama
FiFi dobrze je i śpi i pomału dupcia się ładniejsza robi. Ale ta Pani co go kapie mówi ze on robi kupy juz jak 2 miesięczne dziecko i ze to takie przejściowe jest . Ale jak będę w domu już to będę wietrzyc mu troszkę ta pupę.
Jak nie biorę tych tabletek od serca to puls mam 112-106 coś takiego a odkąd zaczęli mi dawać te tabletki na serce to mam puls 86. Ordynator jeszcze zrobił mi hormony tarczycy i zobaczymy co tam wyjdzie bo ja mówiłam ze mama ma tarczyce chora a ja mam taką szyję gruba. Mówi ze w środę mnie puści ale po wynik z ekg żebym się zgłosiła za jakiś tydzień . Mówi ze jak juz pójdę do domu to tam mnie nikt nie zbada i nie będę wiedziała na czym stoję a tutaj on mnie bez badań nie puści.

[emoji173]Filipek 7.09.2016[emoji173]

Do góry