reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Jestem po wizycie i wszystki jest dobrze, nastepna za miesiac. Nie mam foty z usg bo mala nie chciala sie pokazac no i nie chciala sie pokazac czy na 100% jest mala[emoji5]
22.09 mam usg polowkowe to zobacze moze cos wiecej.
Bylam po drodze na chwilke na budowie i co? Jest tam moj tez ten sredni brat co tak pyskowal do mnie hahah czyli bratowka jednak nie poszla do siebie murowac ahhhh. A ze mna pojechala najstarsza corka tego starszego bratani popilnowala mi malego chwile [emoji5]

Milena 12/09/2016 godz 2h10, 3970kg, 52cm .[emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179]
1473699376-ws3qgl.jpeg

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016
41tc

Ola, ale piekna :-) i ta trojkatna brodka :-) cudo.
Nie ma co- dobrze nam wychodza te forumowe dzieciaczki :-) dwoch przystojniakow i dwie gwiazdeczki do.pary [emoji173][emoji173][emoji173]
Ola, jak sie czujesz?

Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10

reklama
Nie za fajnie sie czuje , mam szwy , nie mam pokarmu i tak strasznie mnie sutki bolą jak ona ciągnie ze umieram !!
Boli mnie macica itd...
A malutka ma sie dobrze [emoji4][emoji7][emoji179][emoji8][emoji1407]... Ja jestem wykończona , nie śpię od 2 dni

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ UR.12/09/2016 .

Do góry