reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Oj, to ciezki poczatek masz, ale to kwestia kilku dni i bedzie dobrze :-) najwazniejsze, ze mala zdrowa :-)

Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10

reklama
Ola cudna jest malutka[emoji5] bedziesz miala pokarm[emoji5]
Ja dostalam 2x2 zuravit i 2x1 aspargin takze poszlam z nadzieja na odstawienie luteiny a tu dupa dostalam dodatkowe leki....

Ola ale Twoja malutka jest cudna :) Gratulacje! :)
Nuskaaa no to chyba gabarytowo jestesmy podobne :) Mam nadzieje ze w poniedziałek się dowiem już też czy chłopczyk czy dziewczynka :)
Dziewczyny miala któras z Was ta poduszke z motherhood ten kojec ? Strasznie mnie boli kregosłup i sie zastanawiam czy tego nie kupic.Tyle,że nie wiem czy to warte uwagi jest

Ostatnia edycja:
Ja mam moterhood i kocham ja!!!! Zreszta moj syn tez :-)
Zdecydowanie polecam

Mam taka w ksztalcie litery J

Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10

Jestem jestem :)
Obejrzałam Drugą Szansę i nadrobiłam :)

MałaMi super żę wszystko dobrze, hehe uparciuszek ten twój maluszek że nie chce sie tak na 100% pokazać :D

Moja córcia dziś pięknie sie prezentowała, miałam to trzecie ważniejsze USG w 31 tc. Więc waży 1500g :) i gin powiedziała że do porodu przybierze jeszcze raz tyle - że niby taka jest reguła. ale nie chce mi sie wierzyć żeby miałą mieć tylko 3000g jak Filip miał 4900.
Kolejna wizyta za 3tyg i wtedy mi powie kiedy bedzie cc.
Zdjęcia nie mam bo tylko mi te wszystkie pomiary robiła.
Na bakterie w moczu dostałam MOnural ale po tym co KasiaMarysia pisała narazie nie zdecydowałąm sie na kupno, musze się z tym przespać.
I na następnej wizycie pobierze mi GBS

reklama
Do góry