reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No ja wiem kochana wiem ale wczoraj rano doil cyca prawie 6 godzin i nie mógł ani on zasnąć ano ja . Wiec i ja i on się meczylismy tylko . W domu zacznę jeść jakieś treściwsze rzeczy niż to co w szpitalu dają to mam nadzieje ze jakoś sobie tym pomogę ;)

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

reklama
Nadziejko dziecko w 6 dobie powinno jeść 60 ml. Nikt go nie nauczył niczego tylko je tak jak każdy noworodek. Nie wydaje mi się żebyś potrzebowała mm , tak wygląda po prostu macierzyństwo. Czasem i się siedzi z maluchem tyle godzin przy piersi ze hej dopoki się nie ureguluje laktacja. Mózg musi się nauczyć ile produkować. To nie od wielkości dziecka zależy.

Anka jesteś pewna , że chcesz do tej pracy iść?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Nadziejka na wrzesniowkach piszano herbtkach laktacyjnych moze sprobujesz?

India bida jest. Nawet nie moge sobie nic kupic.

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Ania, jak najbardziej idz. Umowa skonczy sie kiedy ciaza bedzie trwala dluzej niz 3 ms, wiec beda musieli przedluzyc do dnia porodu.

Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10

Ale czy na czas probny tez obejmuje ta zasada?

Ja pierdziu zadna osoba nie ma identyfikatora kim jest... Skad wiedziec czy polozna czy pielegniarka..

Piwo bezalkoholowe na laktacje

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

reklama
Sprawdzalam w necie i jest, ze w przypadku umowy na okres probny zawartej na okres dluzszy niz miesiac, musza przedluzyc do dnia porodu pod warunkiem, ze w momencie wygasania tej umowy ciaza trwa 3.miesiace i dluzej. Tylko nie wiem kiedy pracodawce poinformowac

Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10

Do góry