reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Będzie dobrze trzymam kciuki, Moze dzidzi się odwróciło i słabiej czujesz .
Dokładnie :-) mogło zmienić pozycje i kopie Cie w plecy bardziej np :-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Chyba dzisiaj zrobie z łóżeczka dostawke jakoś...
Tylko kurde myślicie że się da jak nie mam łóżka w sypialni a narożnik? Jak tak łóżeczko zamocować ? Muszę pomyśleć..

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Garbika, Jak się cykl wydłuża to dni płodne się przesuwają, ale raczej nie aż tak żeby były w 28 dniu cyklu. Miałaś wcześniej nieregularne cykle, może jakiś wyjazd stres i cykl się rozjechał? Test najlepiej po terminie @ robić.

No wiem właśnie, że 28 dc to dużo za późno na dni płodne :/ ale pomyślałam, że może jakaś anomalia się przytrafiła??? :p Jak byłam młodsza to miałam długie cykle, ale od 2 lat wszystko bardzo ładnie było, minimalne może odchylenia 1-3 dni, ale nie więcej.

Ten miesiąc był całkowicie normalny i spokojny, nic właśnie się nie przytrafiło co mogłoby opóźnić @.

Nic no, poczekam do świąt, a jak dalej nie przyjdzie to bez wizyty u gina się nie obędzie :(

reklama
hejka.
tez mamy taka pilke i maly do tej pory sie czasem nia bawi.
chyba mala mi sie przekrecila i uciska mi na jelita... w nocy mialam klujacy bol brzucha i dzis lewa strona mnie boli. wzielam pol nospy forte i leze narazie

Do góry