reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Leeleth i Smeg- napiszcie kiedy macie termin @, zebysmy sie orientowaly :-)

Anna, wiem co czujesz. Tez mi tego bardzo brakowalo, w sumie nadal brakuje, ale jeszcze tylko kilka dni. U Ciebie tez zleci ;-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Moja następna, która ma nie przyjść terminowo na 01.01
Testuje w swoje urodzinki 31.12 i zobaczymy [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dorcia - ja brałam cała ciaze magne-b6 w saszetkach bardzo mi to pomogło .
Życiowa nie zrozumiałam dokładnie ? Ze jak dostawić łóżeczko ? Wytłumacz i wyslij snapa ;-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

Ola opuścić na wysokość łóżka i zdjąć jeden bok łóżeczka i dostawić je do mojego łóżka :)
Póki co to mały okupuje mój brzuch i śpi na nim [emoji14]

Kupiłam drugą chustę :D tym razem kółkową :) nazywa sie szara iluzja Little frog . Może jeszcze przed świętami przyjdzie :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Moja wredna małpa jednak się pojawiła... łaskawie po 35 dniach z prezentem imieninowym w postaci ogromnego bólu... :( ale mój M obiecał mi w nagrodę ogromną czekoladę... :D

Czyli reasumując, niepotrzebnie narobiłam sobie nadzieji, że może jednak jakimś cudem coś gdzieś się przesunęło i się udało... Z dwojga złego zaraz przed Nowym Rokiem możemy rozrabiać i może dostaniemy prezent Nowo Roczny? :)

Aha to zrob tak dostaw bedzie ci wygodniej. Albo zobacz ile te dostawki kosztują :-)
U mnie to kosztuje 120€ czyli około 400zl
1482151727-zdy51v.jpeg

3i49df9hh1q9sbo3.png

reklama
Wiecie bardzo tęsknie za polska ale jak słyszę ze 300zl za połówkowe gdzie ja tu mam za darmo to masakra chce mi sie płakać :-/ jak można płacić za cos co jest Potrzebne , połówkowe jest potrzebnym badaniem . Tu we Francji płacisz tylko jak zęby robisz albo jak operacje plastyczną, reszta jest opłacane przez państwo w 100% otrzywiscie płace takie ubezpieczenie miesięczne nie takie drogie i z tego jest wszystko opłacone .

3i49df9hh1q9sbo3.png

Do góry