reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Lol moja Milena to samo z Pieluchą śpi , potem jej to pieluchę zabieram bo ma na całej buzi hahah sie jeszcze udusi , a nie usnie bez niej cwaniara szuka ją [emoji3][emoji38]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

OlaMagda moja 5cio latka do twj pory ma pieluche miluche o_O swojego czasu był problem żeby ja wyprać nawet... haha
Mój to cały dZień z pielucha bo jak je to mu pokladam bo leci mi z piersi a później ma koło buzi w razie gdy uleje. Jak nie śpi to się nią bawi :)

Hejka Dziewczyny ;)
Kulcia jakie auto kupiliście? :)
Anka_32 cieszę się, że wszystko dobrze i do domku Cię puszczą ;) a lekarz faktycznie albo spanikował, albo nie wiem. Mi się ostatnio szyjka lekko skróciła, miałam cały czas powyżej 4 cm, a ostatnio na wizycie troszkę ponad 3 cm i nikt paniki nie sieje ;)
Kasia2310 super, że po wizycie wszystko dobrze i że Malutka tak ładnie rośnie ;) ja cały czas miałam wizyty co 4 tyg, a teraz poprosiłam gina o częstsze wizyty i mam co 3 tyg, ale to już o mój komfort psychiczny chodzi, bo z Małym wszystko ok ;)

Jasio ostatnio spokojny się zrobił i już zamiast kopać matkę jak wcześniej, częściej się przeciąga, rozciąga i rozpycha, a kopniaki to rzadkość, albo będę miała grzeczne dziecko, albo teraz daje mi odpocząć a po porodzie da mi popalić hehe ;)

Wczoraj dokupiłam już resztę rzeczy dla Małego (zapomniałam tylko czegoś do noska, fridy czy coś) i czekam na przesyłkę z apteki i wszystko już będę miała ;)
Dzisiaj wyczyszczę pralkę (nie żeby była jakaś brudna, ale sobie ubzdurałam, że przed praniem rzeczy Małego muszę ją wyczyścić ;p) i wieczorem już może pierwsze pranie zrobię ;)

Mężu mój poszedł do sklepu, bo sobie sernik wymyśliłam a składników brak, więc jeszcze wieczorem ciasto upiekę ;)

Teraz troszkę sprzątam i niedługo żurek wstawię, ale muszę robić sobie przerwy bo mnie coś plecy pobolewają ;/

Uff znowu się rozpisałam hehe
Miłego dzionka ;)

Nie mam ostatnio czasu zeby z Wami popisać.. ciągle cos, a teraz jeszcze święta.

Do tego caly czas chorzy jesteśmy. Moj właśnie u lekarza z młodym jest, i jego tez ma lekarz obejrzec bo churchla jak.stary.

Jutro mamy szczepienia. Zdecydowalismy sie na 6w1 bo 5w1 brakuje w hurtowniach teraz. I nie wiem, chyba pneumo tez weźmiemy...

Sorki ze Wam nie poodpisuje, ale czytam Was :-)

Życiowa filip ma swoj kocyk ktory stal u niego w łóżeczku jako słonik, i jak zaczął chwytac to go rozwiązał i do dzis z nim spi :-) a Amelka narazie nic sobie nie upodobała :-)

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

reklama
Do góry