reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No niezłe brzuszki miałyście :) Mała Mi moja znajoma też niewiele ponad 150 i w 4 miesiącu to na 8 wyglądała. Ola twój też był duży już zapomniałam. Fajnie że wspominacie:)

reklama
Jak dla mnie też normalny hehe ja mialam tez ogromny wiec może dlatego tak :D

atdctrd8ammce1aq.png

Juz lepiej ale dziś się czułam jak na mega kacu dopóki nie usnelam w samochodzie, jeszcze jedziemy. Mąż mi poszedł właśnie po batona na stacje. Hehe dziękuję :*

atdctrd8ammce1aq.png

Ja po wizycie dzidzia machała rączką :) Pobrał cytologię.
wg niego mam się łożyskiem nie przejmować i doszedł do wniosku, że muszę chodzić po domu bo jest problem z moją kondycją. A skoro te plamienia się nie powtórzyły to nic złego nie powinno się już wydarzyć. No Ameryki to nie odkrył... Jeszcze trochę i bym z domu nie wyszła...po wizycie ledwie się po schodach wdrapałam, już myślałam ,że nie dam rady. A u mnie tak wieje,że mąż mnie złapał bo by mnie zwiało.
Znów kg w dól :( dr śmiał się, że mi mąż jeść nie dawał w święta. Normalnie to moje dziecko to pasożyt jakiś ;) Wmuszam w siebie drugą kanapkę. Bez żartów, chyba będę jadła co godzinę Co jest nie słodkie a kaloryczne?

Dora super ze wszystko dobrze. Dwa tygodnie pochodziła po domu a później na krótkie spacery będziesz chodzić.

Mój to jakiś leń chyba bo tylko po jedzeniu siw rusza no i wieczorem jak dłużej leżę wtedy chyba jest za spokójnie i siw domaga mojego chodzenia czyli kołyski dla niego :)

A brzuchy piękne. Mój to taki na 6 miesiąc :) ale z córką miałam całkowicie inny brzuch. Teraz mi wysadza pod cyckami a wtedy miałam tak nisko

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po wizycie dzidzia machała rączką :) Pobrał cytologię.
wg niego mam się łożyskiem nie przejmować i doszedł do wniosku, że muszę chodzić po domu bo jest problem z moją kondycją. A skoro te plamienia się nie powtórzyły to nic złego nie powinno się już wydarzyć. No Ameryki to nie odkrył... Jeszcze trochę i bym z domu nie wyszła...po wizycie ledwie się po schodach wdrapałam, już myślałam ,że nie dam rady. A u mnie tak wieje,że mąż mnie złapał bo by mnie zwiało.
Znów kg w dól :( dr śmiał się, że mi mąż jeść nie dawał w święta. Normalnie to moje dziecko to pasożyt jakiś ;) Wmuszam w siebie drugą kanapkę. Bez żartów, chyba będę jadła co godzinę Co jest nie słodkie a kaloryczne?
Dora no dziecko to pasożyt :) ściąga z matki wszystko co dobre.

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Do góry