reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Viola możesz mnie tak słodko męczyć[emoji7] na ostatnim zdjęciu to nawet podobni:)

Mnie to powinni ukrzyżować, jesteśmy u teściów, teściowa placków napiekła i jeszcze w sypialni gdzie śpimy zostały ,mówiłam P żeby zjadł ale nieee i ja się skusiłam to teraz Magda cała zsypana. U mnie nie ma takich pokus....
A dziś się śmiała caaały dzień, jak jej masuje dziąsła to ciągle się śmieje i mówi aagaaa, aguu, uuuu, giii

reklama
Co za noc. Najpierw mi się śniło że w 21 urodziłam....małego ptaszka! Na oczach Tosi. A później że mam raka. To chyba przez to że trzymalam mocz bo musiałam złapać rano na badania :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Anka xD

Dora kiedyś wpadnę hehe

atdctrd8ammce1aq.png

Nadziejka Ty też miałaś duuuuuży brzuszek[emoji6]
Ale Filip był spory. A teraz to już prawdziwy mężczyzna.

Cudy fifi :-)
Anka - hahahah biedulko !

Ja spedzilam okropny wieczor i noc masakra :-( nie dość ze sie pokłóciłam z mężem o remonty , to jeszcE Milena miała gazy w nocy i obudziła sie 3 razy takze nie spałam całą noc , zaraz jej zrobie rumianku , pije kawę i oczy mi sie zamykają jakbym balowała całą noc :-( i jeszcze mam tyle sprzątania , do dupy wszystko .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

reklama
Do góry