reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Właśnie wyszlam od gin i jestem zla. Mialam cytologie w październiku i teraz znów? Niektórzy lekarze uważają ze nie jest wskazana w ciąży i tylko się bede martwić. Dostałam skierowanie na usg i cala resztę. Plus taki ze przez swieta nie przytyłam nic.

reklama
Taki słodki jak wszystkie nasze dzidziolki;)

zrz63e5eihevjza5.png

Właśnie Wiki jak się czujesz, który to tydzień?
Cytologia jest wskazana w ciąży, nawet dwa razy powinno się robić, ja wczoraj też miałam., wiadomo że trzeba delikatnie pobrać. Także luz, obie poczekamy na wynik. Ja ostatnio miałam infekcje i brałam tabletki więc jestem ciekawa, czy wszystko oki wyjdzie. A kupiłam ten trivagin chyba Nadziejka czy Dzwoneczek polecała i biorę jeszcze co by wspomóc florę bakteryjną ;)

Na sierpniowkach dziewczyny mialy potem plamienia. A ogolnie Kulcia to dziękuję dobrze, nawet nie odczuwam poki co. Troche więcej spie i nie mogę jesc zbytnio pieczywa, zaraz mi zle.

16 mialam pierwsze to serduszko juz było. Teraz 18.01 :-) to do tego czasu kawal bobasa będzie. A Ty kiedy idziesz teraz swojego podgladac? Ja nie wiem czy bede plakac bo jeszcze chyba nie wierze. Tyle czasu...

reklama
Do góry