reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hej kochane :) Ja dopiero dziś dołączam poświatecznie bo dopiero dziś rano rodzinka się rozjechała. Troche gwaru było ale to moje najlepsze święta od lat :)
Tez objadlam się jak nie wiem ale co najlepsze zanikła mi zgaga. Wczesniej codziennie miałam taka ze myslalam ze mi się przełyk zapali a teraz namieszałam tego wszystkiego i nic. Ale juz oczywiście się naczytalam ze zgaga zanika jak dziecko się obniża no ale u mnie to chyba za wczas jeszcze na to no nie?
Ale spedzilismy te święta nie tylko przy stole. Byliśmy w aqua parku,spacery i rajd po krakowskich szopkach :)

Hej kochane :) Ja dopiero dziś dołączam poświatecznie bo dopiero dziś rano rodzinka się rozjechała. Troche gwaru było ale to moje najlepsze święta od lat :)
Tez objadlam się jak nie wiem ale co najlepsze zanikła mi zgaga. Wczesniej codziennie miałam taka ze myslalam ze mi się przełyk zapali a teraz namieszałam tego wszystkiego i nic. Ale juz oczywiście się naczytalam ze zgaga zanika jak dziecko się obniża no ale u mnie to chyba za wczas jeszcze na to no nie?
Ale spedzilismy te święta nie tylko przy stole. Byliśmy w aqua parku,spacery i rajd po krakowskich szopkach :)
To wesołe swieta miałaś :-)

Ja właśnie wrocilam. Zaraz poszłam do lazienki sprawdzic czy wszystko ok i odpukac jest ok :-)

1482941056755.jpg

Są gorsze niż dwa tygodnie temu

Załączniki

• 1482941056755.jpg
    1482941056755.jpg
    78,7 KB · Wyświetleń: 212
Nie biorę. Dwa tygodnie temu lekarz olal moje wyniki a w szpitalu nie byłam na "to" wiec tez się nie zainteresowali.
Dziś odebrałam wypis ze szpitala i tylko się zgadza imię i nazwisko i leki a reszta to ściema. Jakieś bóle podbrzusza i plamienia....

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

oj Aniu ale masz przeboje z tym lekarzem. kiedy idziesz do tej ginki co z Tosia chodzilas?
wiki a ktory tydzien?
ja sie chyba przyzwyxzailam do zgagi....
ukladam body wg rozmiarow bo mialam poprostu poprasowane i poskladane. dzis skonczylam bodziaki prasowac to mozna to ogarnac. masakra ile tego jest...... od 50 do 74 mam 64 szt. z czego najwoecej 50-62/68 masakra jakas

aaa wlasnie nie pisalam wam ze od kilku dni mam corac czesciej skurcze przepowiadajace. no i jak wstaje albo chodze to ciagnie mnie dol brzucha..... jak wyglada czop? w drugi dzien swiat (sorki za sczegoly) mialam mega galeretowaty sluz i tak kilka razy w ciagu dwoch dni

reklama
to dobrze Aniu. ja w pon jade do swojego gina po zwolnienie bo mam do konca roku i po recepte na luteine bo mi sie konczy a wizyta dopiero 9.02

Do góry