reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Bo bobovita zawiera cukier [emoji23]

atdctrd8ammce1aq.png

Nuska super ze na wizycie ok, niech maluszek rośnie :-)

Ola ja tez tak uwazam! I nie boje sie mowic ze jak wrocilam do pracy po urodzeniu Filipa to w pracy odpoczywalam. Zupełnie inne życie majac prace. Ola a ty gdzie pracujesz??

MalaMi to juz tuz tuz :-) ale super. A kiedy będziesz znac dokladna date cc??

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Viola - pracuje w sklepie ZARA , w różnych rejonach i różnych stanowiskach ... zobaczę jak Bedzie z planingiem po moim powrocie , mam nadzieje ze ok jak nie to bede szukać czegoś nowego , bo raczej juz nie bede mogła zamykać o 19h ale moze uda mi sie wykąbinowqc inne godziny :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

Oooo to już wiemy dlaczego Milka to modnisia:)
U nas Zara ma zaniżoną rozmiarówkę, dół zakładam 62 ,a z zary 68 jest tylko tylko...

Kulcia nie wiedziałam nawet, a pytam czy sinlac bo bezglutenu jest i dla alergików ( póki co tylko taką znam) i my ją zastosujemy.

Nuśks ooo kurde wysoki chłopak będzie, cały , zdrowy to naważniejsze.

Kasia ja z głowy napiszę( to co zamówiłam i to co nie zamówiłam a kupiłam stacjonarnie)
- podkłady po porodowe bella mama x 2
- podkłady na łóżko canpol
- szczotka z naturalnego włosia nuk
- zestaw do obcinania paznokci canpol
- majki siatkowe canpol
- aspirator do noska ( ja mam ustny)
- sól fizjologiczna w apułkach x 10
- disnemar baby woda morska - to bardziej polecam
- gaziki jałowe x 10
- octanisept
- smoczek ( mam z lovi 0-3 dynamiczny, podawałam po 2 mcu życia)
- witamina D ( ja miałam osobno D i K- tu zależy czy w szpitalu dostanie dziecko domięśniowo) miałam bioaron ale zmieniłam na omegamed z kwasem dha
- witamina K bioaronu
- czopki glicerynowe
- czopki z paracetamolem
- termomert do wody dla maluszka
- paracetamol
- linomag
- pojemniczki na mocz
- woreczki na mocz dla dziewczyny/ dla chłopca inne są
- termometr elektroniczny zwykły do pupki
Możesz kupić grzechotki z canpol, bo w aptece są dużooo taniej niż w sklepie i polecam parafinę ciekłą gdyby przytrafiła się ciemieniuszka. Ode mnie tyle;)

Kasia jeszcze butelke zamawiałam szklaną 180ml i smoczki ; slow, i -1, torebki na pokarm, laktator ręczny mama mi kupiła.
Możesz pampersy wziąć, bo widzę że taniej niż w sklepie.

Wgl mam do odsprzedania laktator elektryczny easy start z roczną gwarancją. U mnie się nie sprawdził.

Dora bardzo dobrze! A masz jakieś inne pomysły na dobrą owsiankę?

India nie tak dużo cukru, tylko łyżeczka dżemu żurawinowego swojskiego [emoji14]

Kulcia fajnie że Igi już takie smakołyki je:) a kaszkę którą dajesz? Sinlac?

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Do góry